![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
am si eu o intrebare intrebatoare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ....vitaminele ingrasa? Eu fac tratament cu Fier, Calciu si vitamina B. Ingrasa?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Din ce stiu eu, nu vitaminele in sine ingrasa, problema e ca iti cresc apetitul, deci trebuie sa ai grija cat mananci. A, si daca le iei pentru ca ai intr-adevar nevoie, nu ca toata lumea ia vitamine, n-ar trebui sa fie o problema. In exces chiar pot face rau.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Vitamina B iti face pofta de mancare. Poti sa le iei si din legume si fructe sau sucuri facute la storcator sau sa suplinesti pastilele cu fructe si legume daca ai vre-o carenta de vitamine sau de fier.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Splendora, vitaminele sau mineralele mentionate de tine folcloristic ingrasa, insa se mai zice ca numai declanseaza pofta de mancare, dupa cum zic si fetele, dar de la organism la organism. Dupa ce m-a amenintat odata o farmacista ca vai complexul de B-uri ajungi de nu te mai vezi de grasa, chiar nu s-a intamplat. Oricum cat poti sa te ingrasi in vreo 2-3 saptamani cat le iei. Ideal e sa se fixeze in organism si cam greu cu asta.
ca sa fiu in ton cu slabitul, eu iau in aceasta perioada un supliment creat special pt sala, cu pseudo-efedrina, herba mate, ceai verde si alte chestii, pentru energie si dislocarea tesutului adipos. Coroborat cu sala e numai de bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
merci mult pt raspuns. eu am luat in mai multe randuri vitaminele astea 3 , timp de 1 an si de cateva luni simt ca nu ma mai pot opri din mancat si mananc pana simt ca plesnesc si nu ma mai misc, de nu-mi mai arde nici de invatat nici de nimic, nu pot nici sa dorm. de asemenea, m-am ingras foarte repede si ma sperii de mine in oglinda. as vrea sa cred ca e din cauza vitaminelor si ca nu este bulimie
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Foamea poate fi de la vitamine, dar de ce le iei ? Stii ca ai vreo carenta, ti-a fost depistata la analize ?
|
|
|
![]()
|
|
pai toata lumea are nevoie de calciu si fier. am avut o perioada in care ameteam foarte repede si vedeam negru in fata ochilor destul de des. nu prea mancam (uitam sau n-aveam timp) si asa s-a hotarat mama sa-mi ia vitaminele astea. vitamina B nu mai stiu exact ce face, dar in orice caz, am ajuns sa iau Calciu Fier si B.
|
|
|
![]()
|
|
Ai nevoie de vitamine si minerale, dar nu in exces, oricum ti le iei din alimentatie. Pentru problema ta mai bine te duci la medic si faci niste analize, ca sa vezi de ce anume ai nevoie. Eu de exemplu am fost diagnosticata cu anemie la un moment dat in urma analizelor, iar doctorita mi-a spus doar sa mananc mai multe alimente bogate in fier (spanac, ficat etc) inainte de a-mi da un tratament si s-a rezolvat asa. Vitaminele nu sunt bomboane, luate in exces si aiurea chiar iti pot face rau. Si astea sunt mituri ca toata lumea are lipsa de calciu, ca daca ametesti esti neaparat anemica s.a.m.d. Ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Merci frumos. Da, asa a banuit si maica-mea ca sunt anemica. Saptamana asta termin pastilele de vitamina B. O sa contiunui totusi cu Fier si Calciu...alea sper ca nu-mi fac nimic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 13-October 07 Member No.: 2,416 ![]() |
Vreau sa spun si eu ceva despre Lindaxa..mie mi-a prescris medicul nutritionist acest medicament,dar combinat cu dieta si miscare....dieta am tinut,miscare nu prea..dar dupa o saptamana deja s-au vazut rezultatele...-4kg......ulterior,am renuntat,dar ma gandesc sa incep din nou... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 03:04 AM |
|