IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Medicamente pentru slabit, Pastile, tablete-minune care te ajuta sa slabesti rapid
Bia
post Oct 5 2008, 12:29 AM
Post #71

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Cutz imi iau si eu... Macar alerg cu el cate 15 minute pe zi minim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 23 2008, 09:29 PM
Post #72

Musafir

Fetelor, stati sa va spun ultima gaselnita. O cunostinta a slabit cu Super Slim 9 kg in 3 luni si maica-mea cum a auzit...gata, a luat decizia sa treaca cu taica-miu la pastile. Maine le comand si lor. Ideea e ca dragii mei parinti sunt un pic cam grasuti si-au probleme cu inima si tensiunea, dar ambitie sa tina un regim sanatos, deloc. Asa ca li se pare mult mai comod cu pastilele astea. Eu n-as lua pastile, nici sa-mi dai bani, cand am vazut ca se slabeste cu Monti lejer, dar sunt persoane care nu se regasesc in diete si vor cu orice chip sa slabeasca.

+Quote Post
Diana.
post Oct 23 2008, 11:08 PM
Post #73

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

V34zi ca se dau medicamente pentru slabit compendate 50 la suta. Si pastilele pentru slabit cam sint contraindicate in boli cardiovasculare... Nu te mai lua dupa ce auzi; te rog din suflet.

+Quote Post
Roxana_
post Oct 24 2008, 08:51 AM
Post #74

Musafir

Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , gata i-am convins sa nu mai ia. Am citit si eu la aia pe site ca-s contraindicate persoanelor hipertensive si taica-miu este o astfel de persoana.
Sa stii ca d-aia am si scris aici, ca sa va dati si voi cu parerea. Eu nu-s adepta pastilelor, dar sunt atatea persoane cu 'scaun la cap' care recurg la astfel de metode, ca mi se face rau.

+Quote Post
Cindy
post Oct 24 2008, 10:19 PM
Post #75

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(strumfita @ Jul 22 2008, 11:19 AM) *
fetelor aveti grija cu medicamentele, o prietena de a mea era sa moara in weekendul acesta, poate exagerez eu..din cauza medicamentelor, am uitat sa o intreb ce marca de medicamente lua, ceva cu suplislim, chiar nu stiu si poate am zis o tampenie, dar ideea e ca a chemat salvarea acasa, i s-a facut rau, a luat-o cu calduri, pielea sa umflat pe ea, toata era pete rosii, si medici primul lucru stiti ce a intrebat-o?:"luati ceva pastile de slabit?", eu cum am vazut-o pe ea ma socat. Si ziceau medicii ca atata de des se intampla in ultima perioada sa aiba astfel de interventii, au zis ca sunt niste prostii, medicamente care prostesc femeile, ca daca ar avea efect atunci nu ar mai fi operatii pt slabit si toata lumea ar fi slaba.
mama mea a luat ceva picaturi, chiar eu i le-am comandat de pe internet si dupa o zi ce le-a luat a lesinat, am crezut ca din alt motiv, dar de fapt motivul au fost picaturile.
Si eu am fost tenta sa incep sa iau, dar acum cand aud atatea cazuri, am zis ca nu ma bag la asa ceva. Eu v-am zis ce am auzit, nu stiu voi cum va simtiti, fetele care luati, dar aveti mare grija.

Si eu am auzit de cazurile astea, s-a vorbit mult in presa, mai ales in strainatate. Daca e ceea ce stiu eu, este vorba de ceva capsule chinezesti (Capsula de slabit, Super Slim), care se suspecteaza ca ar contine de fapt amfetamina, un drog folosit in multe pilule pentru slabit chinezesti si care are efecte secundare similare. In strainatate 6 persoane au murit din cauza capsulelor astea!! si s-au inregistrat foarte multe cazuri de probleme cu ficatul. Aveti mare grija cu suplimentele astea! Nici nu sunt avizate de Ministerul Sanatatii, ceea ce ar trebui sa ne dea de gandit.

+Quote Post
strumfita
post Oct 25 2008, 03:48 PM
Post #76

Musafir

sweet cum stai cu poftele? nu cumva sa te apuci de medicamente, am citit ca ziceai ca vrei sa iei, ai mare grija.

+Quote Post
Charleene
post Dec 13 2008, 07:01 PM
Post #77

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 284

Buna , eu nu am luat niciodata vreun medicament , dar am o cunostinta , care slabea vazand cu ochii . Insa eu nu indrazneam sa-i pun intrebari in privinta asta , cu toate ca tare as fi vrut s-o intreb ce si cum , ptr ca aveam si o invitatie la nunta dupa vreo cateva luni si vroiam si eu sa fiu mai mumoasa ! Am aflat totusi "minunea" care facuse aceea persoana sa slabeasca vazand cu ochii !!! "XENICAL" ati auzit ? Slabeste f bine , dar cand ai terminat "cura" , iei dublu inapoi asa cum luase si aceea cunostinta . Din pacate ! Eu am facut o cura stil "Weight Watcher" (cunoasteti ?)...F buna dealtfel , dar trebuia mereu sa fiu atenta la punctele (calorii) inghitite zilnic !! Intr-adevar slabisem 15 kg si-mi pare rau , nu stiu din ce cauza , am lasat incet incet totul balta si revenisem la o "hrana" mai necontrolata si am pierdut "firul" curei . Dupa 1 an jum am luat inapoi jumatate din ce-am pierdut din pacate . Incerc sa mentin linia de plutire , e tare greu dar sper sa reusesc !
Sunt f curioasa sa incerc metoda cu "ALOE VERA" acel gel care se pune intr-un pahar cu apa si se bea in fiecare zi dimineata pe stomacul gol timp de 1 luna (si mai mult daca e necesar) ! Defapt este o cura de 6 luni cu intrerupere de-o luna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .
Ar fi o varianta care m-ar interesa , dar incerc sa ma informez in acest sens inainte de-a incepe ! Soi oricum stim cu toii ca minuni in acest sens nu exista , iar motivatia trebuie sa vina dinauntrul fiecareia si sa fim atente la hrana noastra !
Numai bine si succes la slabit (fara medicamente )(IMG:style_emoticons/default/victory.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 14 2008, 10:48 AM
Post #78

Musafir

Charleene, n-am auzit aceasta metoda cu Aloe Vera. Suntem cateva fete aici f incantate de cum se slabeste cu regimul Montignac, in sensul ca nu prea trebuie sa faci foamea.

Apropo de pastilele chinezesti de slabit, am o colega care le-a luat timp de o luna si ceva si a inceput brusc sa se simta rau si le-a oprit. Cred ca a dat vreo 2 kg jos. Mi se pare un pic de inconstienta din partea persoanelor care aleg aceste metode empirice. Intotdeauna se vor gasi amatori pentru aceste pastile in randul persoanelor care 'zic' ca nu pot avea un regim de alimentatie echilibrat.

+Quote Post
danati
post Dec 14 2008, 11:21 AM
Post #79

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Cura cu "aloe vera" cred ca e cea de la forever living. Eu cred ca e ceva care nu are cum sa-ti faca rau prin ceea ce contine, poate ca face chiar bine, dar e destul de scumpa, cred ca poate sa ajunga si pe la 400-500 euro pe luna.
Oricum, ca si Roxana, iti recomand sa citesti si despre "regimul de viata Montignac". E o metoda sanatoasa si aproape deloc restrictiva de a-ti tine greutatea sub control pe termen lung. E putin mai dificil la inceput, atunci cand faci niste schimbari mai radicale, dar apoi iti intra in sange principiile ei.
Nici eu n-as lua medicamente sub nici o forma (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
deedee29
post Dec 14 2008, 12:16 PM
Post #80

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Eu nu cred in pastilele astea de slabit. Pe mai toate scrie ca trebuie insotie de dieta si exercitii. Si prin urmare ele fac diferenta, nu pilulele "miraculoase", care cred ca sunt doar niste combinatii de substante placebo...asta cand sunt neutre si nu genereaza efecte negative grave si foarte grave pe termen lung. E drept ca nu vorbesc din experienta, pentru ca nu am incercat niciodata, dar ma enerveaza ca s-a creat o intreaga industrie de gen care nu face decat sa speculeze problemele si frustrarile noastre, fara a veni cu solutii demonstrabile si mai ales durabile. Imi cer scuze anticipat celor care au incercat si au avut rezultate si care poate ma vor acuza de ignoranta, dar eu nu am intalnit persoane care sa fie multumite de ele, iar la asta se adauga si convingerea mea personala ca nu sunt alternative viabile pentru cei care se lupta cu greutatea (fie ca vorbim aici de probleme serioase, fie doar de femei, ca si mine, care sunt foarte constiente de imaginea lor si foarte autocritice).
Eu am 1,73 si 64 de kg si imi doresc sa dau jos macar 5-6 kg. Dar stiu ca nu o sa reusesc decat dc voi fi mult mai atenta la ce si cat bag in gura, asociat cu mai multa miscare.

+Quote Post

21 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 01:52 PM