IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Medicamente pentru slabit, Pastile, tablete-minune care te ajuta sa slabesti rapid
Diana.
post Dec 14 2008, 03:21 PM
Post #81

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(danati @ Dec 14 2008, 11:21 AM) *
Cura cu "aloe vera" cred ca e cea de la forever living. Eu cred ca e ceva care nu are cum sa-ti faca rau prin ceea ce contine, poate ca face chiar bine, dar e destul de scumpa, cred ca poate sa ajunga si pe la 400-500 euro pe luna.

Eu am mai spus care e treaba cu MLM-urile: daca toti pe scara ierarhica iau cite un comision cit costa de fapt "produsul minune"?
Cu 400-500 euro pe luna iti permiti si un regim alimentar super-sanatos si abonament la o sala buna, si un pachet lunar de masaj. Si mai ajunge si de coafor +manichiura si pedichiura o data pe saptamina...
Ce sens are sa iei produse de genul asta cind cu banii pe care i-ai da pe ele iti reglezi si sanatatea, si grutatea si te mai simti si relaxata, si bine?
Go to the top of the page

+Quote Post
Charleene
post Dec 14 2008, 03:38 PM
Post #82

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 284

Buna , permiteti-mi sa va contrazic in sensul regimului cu aloe vera , care e departe de ceea ce credeti , in sensul costului ! Pretul nu depaseste 10-15 € / L (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am auzit vorbindu-se de acest "miracol" al regimului cam de 1 an , dar tot culeg informatii si pana la urma tot ma voi "lansa" eu , ptr ca cunosc o coafeza care face treaba asta cam de 1 an si i-am spus ca astept sa vad ce semne da , iar acum dupa 1 an , pierduse 25 kg (intr-adevar avea mult de slabit) dar vad ca merge treaba ca pe roate )...mai ales ca de multe ori merg sa ma coafeze pe la ora mesei ca nu-i atat de multa lume si vad ce manca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) carnati (stil sibiu) unt cu MG destul de important , paine ! Ea mi-a spus ca manca normal de toate , si ca aloe vera ar curata toata grasimea (ca un laxativ) !
In curand ma voi decide si eu , astept doar sa treaca sarbatorile si pe urma voi comanda ca sa vad ce rezultate as putea avea si eu ! Sigur nu-mi va face nici un rau ptr ca e 100% natural (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Poate ca in Ro n-a ajuns inca sa se vorbeasca de aloe vera , cat se vorbeste pe aicia (Franta) si de aceea lumea nu prea cunoaste produsul !
Scuze daca am fost off-topic si credeti-ma ca nu am nici intentia sa fac vreo publicitate acestui produs !
Duminica placuta (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 14 2008, 07:08 PM
Post #83

Fondator eLady.ro

Inseamna ca citit ca incercarea de promovare a vreunui MLM sau racolarea de clienti e interzisa de regulament. Da, ese stie de alore vera si faimosii spameri pe formuri.

+Quote Post
Charleene
post Dec 14 2008, 07:31 PM
Post #84

Contaminat
*

Maat , negasind discutie pe tema asta , incerc si eu sa ma interesez cat mai bine , asa ca chestie , nicidecum sa te simti tu "avizata" sau oricine altcineva ! Nu e neaparat nevoie sa-mi sari in spate ! Peace and love , nu am venit pe acest forum ca sa isc cine stie ce neintelegeri sau scandaluri . Vorbesc si eu , iaca ! Nu trebuie sa te simti obligata sa-mi raspunzi ok ?
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) si vin cu placere , asa ca a nu se incerca "descurajarea" nu ma las usor intimidata (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
Nu cred ca am facut vreo reclama... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by Charleene: Dec 14 2008, 07:37 PM

+Quote Post
Diana.
post Dec 14 2008, 07:42 PM
Post #85

Fondator eLady.ro

M-ai inteles gresit.

+Quote Post
Charleene
post Dec 14 2008, 08:11 PM
Post #86

Contaminat
*

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...bine , voi fi mai atenta pe viitor . Poate n-am citit atenta regulamentul si n-am vazut ca nu se poate discuta orice !
Deci scuzele mele de rigoare , daca am gresit cu ceva ! Credeam ca se poate discuta liber despre orice (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 14 2008, 08:40 PM
Post #87

Fondator eLady.ro

Ce sint sau nu sint obligata sa fac depinde exclusiv de mine, nu e nevoie de permisiunea unui user ca sa fac sau sa spun ceva. Cel mai bine e sa ne vedem lungul nasului, ca asa e frumos.
O vizita la regulament le lamureste despree ce se poate vorbi si despre ce este interzis de regulament.
La inregistrare trebuie sa bifezi ca ai citit si inteles termenii si conditiile de utilizare ale forumului elady.
Si iti dau un sfat: ai grija cu cine te pui in gura pe-aici.
Sedere placuta si numai bine!

Nu trebuie sa iti ceri scuze, si eu si tu sintem oameni si oricine este supus greselii.

+Quote Post
honeybee gabi
post Apr 6 2009, 01:12 PM
Post #88

Contaminat
*

Member No.: 6,164

eu am incercat metabolul.....nimic,nimic ...dar am vazut o colega cum a slabit cu lindaxa 15 ,soo...ma apuc si eu de asta ...si aia care dai ban fara sa clipesti ....ai auzit iubito de hitler?sau de comunism ?sau de libera exprimare ? asta ultima era un drept fundamental al omului iar daca cineva vrea sa jigneasca o va face oricum, oricand si oriunde si nici nu e nevoie de vulgaritatzi ca sa reuseasca ...astept "ban"-ul tau cu nerabdare . si cand ma gandesc ca suntetzi singurul site cu pareri de la oameni cu iq rezonabil nu-mi vine sa cred ca avetzi atatea reguli fasciste privind post-urile .."nu punetzi mai mult de 2 semne ale intrebarii !","nu folositi prescurtari"..dooamne am folosit prescurtari in lucrarea de diploma si asta nu m-a impiedicat sa iau 10 ....wathever...chiar ma interesau parerile de pe site ...dar nu suport sa fiu luata de sus ...a, si inca ceva .esti ruda cu stalin draga ? (IMG:style_emoticons/default/ban.gif) stiam eu . (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 6 2009, 01:44 PM
Post #89

Fondator eLady.ro

Si cine esti matale, buricu` pamintului? Ca din ce ai scris pare ca suferi pe personalitati multiple. Sau esti mlmista aloe vera?
Lucrarea de diploma esre in analfabetistana? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca doar asa s-ar explica. Exista facutati la Giurgiu?
Chiar nu merita sa il pierd timpul cu ban pentru tine. Te excluzi singurica.

+Quote Post
Jo
post Apr 7 2009, 08:21 PM
Post #90

Musafir

Maat, nu m-ar mira sa existe facultate la Giurgiu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Daca platesti taxa de tranzitare a marelui si faimosului oras Giurgiu, poate or fi strans bani sa-si cladeasca si o facultate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

21 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 08:20 AM