![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si eu ma ofer voluntar! Spuneti-mi ce si cat si cu mare placere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai 50-60 cred ca ar mai fi, nu? Dar din franceza (sau italiana sau germana), ca la engleza nu sunt toate intrebarile. Cine se baga? Sau una 5 intrebari si alta restul de 5.
ala, nu ma refeream la produsele Montignac ci la cele conforme (unde ce se gaseste). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ok, le iau eu 50-60. Din franceza, ca germana mea e la stadiul de notiuni elementare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
gata.
Mai e ceva? din pacate in timpul saptamanii nu prea am timp insa mi-e foarte usor de tradus din franceza (ma enerveaza doar dactilografiatul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) insa daca aveti nevoie mai iau din intrebari. Trec maine sa vad in ce stadiu suntem o singura nedumerire am avut: ce-o fi ala peste poché? ... oua poché inseamna oua ochiuri ... dar peste in felul asta nu stiu ce-o fi? merge prajit?? tavalit prin ceva conform si prajit?? este ca-s paralela? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusi |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, in ce stadiu sunteti? Poate am timp sa iau si eu cateva intrebari diseara la tradus, daca a mai ramas ceva.
Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu ieri nu am reusit sa fac nimic. Poate ma ajuti diseara daca nu le termin.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pocher = alimentele se "clocotesc" sub punctul de fierbere. Metoda se foloseste la carne, oua, peste.
Ouale se numeste romanesti, dar habar n-am cum se spune la carnea sau pestele pregatit asa. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Pocher = alimentele se "clocotesc" sub punctul de fierbere. Metoda se foloseste la carne, oua, peste. Ouale se numeste romanesti, dar habar n-am cum se spune la carnea sau pestele pregatit asa. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) de-aia m-a derutat si pe mine pt ca vorbea de peste crud, fiert in aburi si asta poché ... si ma gandeam ca nu-i tot fiert ... o fi prajit (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) ... atunci ori nu-l mai pune Diana in text ori inventam un nou cuvant: peste poshit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (kiddin' ) ouale romaesti nu-s alea de se fierb fara coaja in apa clocotita cu otet? Diana ai primit PM-ul meu in conditii onorabile? Mai e ceva de tradus? pusi girlies |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
L-am primit, nsa nu cred ca a ajuns intreg.
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/contactelady.jpg) Saru mina! Sa nu va suparati pe mine, zilele astea sint in mutari si s-ar putea sa raspund mai greu. |
|
|
![]()
|
|
Eu promit ca diseara voi fi gata cu partea mea!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 06:03 PM |
|