![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am trimis de pe gmail. Spune-mi daca ai primit.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Confirm primirea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am primit de la kalua intrebarile 61-79. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , uita-te daca n-ar fi mai bine ca la raspunsul de la intrebarea 69 sa pui linkul de la topicul despre care-am vorbit la nota traducatorului.
|
|
|
![]()
|
|
Daca il ai la indemina baga-l aici sa il iau direct, pls.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
aci se facu liniste?
i-am trimis dianei acum 2-3 zile raspunsurile 21-25 ...mi-ar ramane 26-30 pe care i le oferisem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lui szimcsi dar ea n-a zis nik ...deci incerc sa le fac in week-end... imi pare rau pt intarziere dar am avut foarte mult de lucru |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bai, scuze, dar nu am vazut (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O sa incerc sa le fac eu azi. O sa iti dau un semn aici sa iti spun daca am reusit sau nu.
LATER EDIT: Hasulique, am reusit sa le traduc. I le trimit Dianei. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Bai, scuze, dar nu am vazut (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O sa incerc sa le fac eu azi. O sa iti dau un semn aici sa iti spun daca am reusit sau nu. LATER EDIT: Hasulique, am reusit sa le traduc. I le trimit Dianei. mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) inca odata imi pare rau ca a iesit asa ...intarziat |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Di pentru reusita! Pai nici nu cred ca mai ai mult...c-ai zis ca vrei sa dai in total 6, nu?
Multumim pentru tabelele de pe site. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 07:39 AM |
|