![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,535 ![]() |
am o bluzita care a fost spalata si a ramas cu niste pete de la alta bluzita.bluza patata e albastra si petele sunt roze.am tinut bluza toata ziua in vanish si nimic...nu stiu ce sa-i mai fac. ma puteti ajuta?
This post has been edited by alinutza_ely: Oct 31 2007, 07:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 11-November 07 Member No.: 2,609 ![]() |
Si eu am o problema cu o pata pe un sacou de raiat alb. A fost lasat la uscat langa o fusta bej inchis, din care la spalat nu a iesit culoare, dar pe sacou da. Am incercat sa curat pata cu Ace, numai ca nu s-a curatat in totalitate.
Va rog, am nevoie de un sfat in legatura cu aceasta problema. Multumesc anticipat, |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
As incerca cu o solutie de clor, eventual aplicata cu o periuta moale.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 22-March 08 Member No.: 3,527 ![]() |
Am atins o bluza roz de una neagra care iese. Cum scot pata de pe bluza roz? Ma puteti ajuta va rog? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la noi sint fel de fel de solutii de scos petele imposibil sa nu fi aparut si acolo, uneori functioneaza superb alteori ba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
fetita mea s-a patat cu ketch-up si nu mai stiu ce intr-o excursie eu spal cu Tide lichid si-n proportie de 90% sint f multumita de el. Petele astea insa nu le-a scos. Am dat cu solutia miraculoasa, am lasat-o vreo ora si am pus iar bluza la spalat. A iesit ca noua. Am un lapsus acum nu-mi amintesc cum se numeste, revin mai tarziu. sotul meu a pus din elan niste asternuturi albe cu un model finut pe negru de-abia cumparat de la ikea cu un sac de dormit cu interiorul galben mustar. acum toata lenjeria e numai pete galbene. Am sa incerc cu clor insa mi-e teama ca-i scoate si modelul. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 16-May 08 Member No.: 3,880 ![]() |
buna.am si eu o intrebare:cum se scot petele de tus?nu am incercat cu nimic pana acum,vrea sa cer parerea la mai multe persoane si dupa aia incerc.de frica sa nu fac vreo prostie:D.merci
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
aseara am spalat si am pus si la uscat...haine deschise la culoare si un rucsacel din material care din pacate ascundea un pix rosu (nu mi-a dat prin cap sa ma uit) ...la spalat a fost ok insa la uscat din cauza caldurii s-a topit pasta si nu va spun ce-am gasit dimineata cand am deschis usa uscatorului (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
o colega mi-a spus ca petele de pis se scot cu fixativ. sa frec apoi pete si daca nu ies inca o tura de fixativ (evident folosesc unul ieftin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) pe o pereche de blugi a functionat frumos, pe tricouri insa nu. maine iau un alt fizatix sa mai incerc pe bluze. Insa retineti: merge binisor cu fixativul tot colega asta mi-a spus ca laptele scoate petele de la markere. singura mentiune este ca laptele decoloreaza. nu foarte tare insa deci merita incercat. sebastian "cu lapte" ar fi raspunsul pt tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu am patat mobila (lacuita) cu tinctura de propolis (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . ce ma fac?
|
|
|
![]()
|
|
Clau sa stii ca eu am scapat cateva picaturi in chiuveta din baie si s-a patat iremediabil. ce naiba or pune in ea? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
ma gandesc ca lacul il poti sterge cu acetona sau diluant special si eventual sa-l refaci cu aceeasi nuanta. insa toate astea-s neincercate |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:33 AM |
|