IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum scapam de pete, Modalitati de indepartare de pe haine, obiecte, mobila, incaltaminte,
alinutza_ely
post Oct 31 2007, 07:27 PM
Post #31

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,535

am o bluzita care a fost spalata si a ramas cu niste pete de la alta bluzita.bluza patata e albastra si petele sunt roze.am tinut bluza toata ziua in vanish si nimic...nu stiu ce sa-i mai fac. ma puteti ajuta?

This post has been edited by alinutza_ely: Oct 31 2007, 07:28 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Oct 31 2007, 07:35 PM
Post #32

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Din ce material e bluzita, Alina?

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
Cyb
post Nov 11 2007, 04:02 PM
Post #33

Contaminat
*

Member No.: 2,609

Si eu am o problema cu o pata pe un sacou de raiat alb. A fost lasat la uscat langa o fusta bej inchis, din care la spalat nu a iesit culoare, dar pe sacou da. Am incercat sa curat pata cu Ace, numai ca nu s-a curatat in totalitate.
Va rog, am nevoie de un sfat in legatura cu aceasta problema.

Multumesc anticipat,

+Quote Post
kalua
post Nov 11 2007, 04:19 PM
Post #34

Musafir

As incerca cu o solutie de clor, eventual aplicata cu o periuta moale.

+Quote Post
ralucutzp
post Mar 22 2008, 02:17 PM
Post #35

Contaminat
*

Member No.: 3,527

Am atins o bluza roz de una neagra care iese. Cum scot pata de pe bluza roz? Ma puteti ajuta va rog? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 24 2008, 05:41 PM
Post #36

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

la noi sint fel de fel de solutii de scos petele imposibil sa nu fi aparut si acolo, uneori functioneaza superb alteori ba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

fetita mea s-a patat cu ketch-up si nu mai stiu ce intr-o excursie eu spal cu Tide lichid si-n proportie de 90% sint f multumita de el. Petele astea insa nu le-a scos. Am dat cu solutia miraculoasa, am lasat-o vreo ora si am pus iar bluza la spalat. A iesit ca noua. Am un lapsus acum nu-mi amintesc cum se numeste, revin mai tarziu.

sotul meu a pus din elan niste asternuturi albe cu un model finut pe negru de-abia cumparat de la ikea cu un sac de dormit cu interiorul galben mustar.
acum toata lenjeria e numai pete galbene. Am sa incerc cu clor insa mi-e teama ca-i scoate si modelul.

+Quote Post
sebastian
post May 16 2008, 02:16 PM
Post #37

Contaminat
*

Member No.: 3,880

buna.am si eu o intrebare:cum se scot petele de tus?nu am incercat cu nimic pana acum,vrea sa cer parerea la mai multe persoane si dupa aia incerc.de frica sa nu fac vreo prostie:D.merci

+Quote Post
Cleo
post May 23 2008, 05:02 AM
Post #38

moderator

aseara am spalat si am pus si la uscat...haine deschise la culoare si un rucsacel din material care din pacate ascundea un pix rosu (nu mi-a dat prin cap sa ma uit) ...la spalat a fost ok insa la uscat din cauza caldurii s-a topit pasta si nu va spun ce-am gasit dimineata cand am deschis usa uscatorului (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

o colega mi-a spus ca petele de pis se scot cu fixativ. sa frec apoi pete si daca nu ies inca o tura de fixativ (evident folosesc unul ieftin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
pe o pereche de blugi a functionat frumos, pe tricouri insa nu. maine iau un alt fizatix sa mai incerc pe bluze.
Insa retineti: merge binisor cu fixativul

tot colega asta mi-a spus ca laptele scoate petele de la markere. singura mentiune este ca laptele decoloreaza. nu foarte tare insa deci merita incercat.

sebastian "cu lapte" ar fi raspunsul pt tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post May 23 2008, 08:54 AM
Post #39

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

eu am patat mobila (lacuita) cu tinctura de propolis (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . ce ma fac?

+Quote Post
Cleo
post May 23 2008, 09:08 PM
Post #40

moderator

Clau sa stii ca eu am scapat cateva picaturi in chiuveta din baie si s-a patat iremediabil. ce naiba or pune in ea? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
ma gandesc ca lacul il poti sterge cu acetona sau diluant special si eventual sa-l refaci cu aceeasi nuanta. insa toate astea-s neincercate

+Quote Post

11 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 12:33 AM