![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pixul iese cu orice fel de alcool. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stie fata de pe vremea cind pixurile din comert erau numai de-alea de curgeau de numa-numa...
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
really? no, ma pun iar pe frecat diseara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
clau, nu da cu acetona pe lac ca se duce lacul. Pata aia va ramane, pune si tu ceva pe ea.
Si eu scoteam petele de pix cu fixativ: dadeam bine peste pata, lasam cateva ore sa actioneze si apoi bagat la masina de spalat. Nu mi-a mai venit copilu' de mult cu asa bucurii acasa, slava Domnului! Eu mi-am cumparat acum sprayul de la Amway, va dati seama ce treaba buna face de am luat eu un produs mlm-ist (mie mi-l ia o colega la pret de cumparare). |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 11-June 08 Member No.: 4,049 ![]() |
Salut...Am si eu o problema...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am patat canapeaua din piele sintetica cu vopsea de la o hartie de ciocolata ....A fost ciocolata pe canapea si sa topit ,iar vopseaua sa depus p piele!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 24-June 08 Member No.: 4,122 ![]() |
hey,
am si eu o mare problema si se pare ca nu ma descurc singura de aceea va rog foarte mult cine poate sa ma ajute. Anul trecut mi-am cumparat o rochitica de vara absolut senzationala,am prins-o la reduceri in august .E alba cu niste flori negre.Anul trecut cand am spalat-o prima data am observat ca a iesit un pic din florile alea negre...dar cum am spalat-o in apa rece...si am scos-o imediat cum am vazut ca iese...nu se cunostea foarte tare.Acum am spalat-o din nou...tot in apa rece...dar s-a facut si mai urata...a iesit un fel de gri-albastrui din florile alea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acum nu stiu ce sa fac...oare mai pot sa o scot alba din nou? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa incerc la o curatatorie?...Nu as vrea sa renunt la ea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Astept solutii daca aveti!!! Multumesc mult!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E vopsea proasta din pacate nu ai ce ii face. Iar la curatatorie ti-o termina definitiv.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Stie cineva cum pot sterge o papusica care a fost "infrumusetata"de bebica cu pixul ?
Am incercat cu acetona, cu fixativ, cu tuica de casa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (pastrata si pusa bine pentru ocazii speciale), cu periuta...Nu iese si pace. Alte idei mai aveti? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
a spus Diana chiar in susul paginii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pixul iese cu orice fel de alcool. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stie fata de pe vremea cind pixurile din comert erau numai de-alea de curgeau de numa-numa... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Mie mi-a mazgalit un verisor mic si nazbatios o pereche de pantofi cu pix. Am scos urmele lasandu-i la inmuiat, de seara pana dimineata, in putina apa cu cif.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:49 PM |
|