![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
a spus Diana chiar in susul paginii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...dar si eu am precizat ca am folosi tuica...sau nu la asta se referea Diana (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Si aici e vorba de o papusica-bebelus din plastic (destul de scumpa) pe care chiar nu vreau sa o arunc, dar nici sa o las asa mazgalita (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Adaug la lista "Incercate" si spirtul. Degeaba (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Acu' nu stiu daca se referea la spirt, la alcool nerafinat sau palinca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar ne-o lamuri Diana cand apare.
Nici cu cif sau o solutie de curatat nu merge? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nop (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Daca vroiam sa ramana asa, al naibi daca nu se stergea din prima (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Poate mai vine cineva cu vreo idee (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) "Incercate si fara rezultat": Solutie de curatat universala Ajax, clor , cif pasta |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
teo, cred ca de-acum e bagat pixul ala in structura plasticului si nu-l mai scoti de-acolo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nici eu n-am reusit mare scofala nici cu fixativul nici cu alcoolul. O masina de rufe de tot felul, distrusa
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Sunt necajita. Era foarte frumoasa. Sunt eu mai suparata , ca bebica e chiar multumita de "opera". |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, daca tot nu iese pixul ala, mai bine mai manjeste-o cu inca ceva, macar sa fie treaba treaba. Transform-o in negresa, sa fie mai exotic. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, citire de la tata: sa incerci cu permanganat de potasiu sau acid oxalic sau cu sare de lamaie. Dar astea o sa ia si din culoarea papusii. Si la urma a zis ca isi da numai cu presupusul pentru ca de fapt trebuie de stiut formula exacta a plasticului.
|
|
|
![]()
|
|
Permanganat de potasiu sau acid oxalic nu stiu daca fac rost , dar cu sarea de lamaie incerc diseara.
Merci Kalua! (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 5-July 08 Member No.: 4,183 ![]() |
Buna. Ma ajutati va rog si pe mine? Am un sacou de in care l-am dus la curatatorie iar cei de acolo mi-au spus ca nu pot indeparta petele de transpiratie de pe el. Este un sacou de in crem deschis si petele au o culoare galbuie si foarte inestetica. Ce sa fac? Mi-au spus ca daca incerc sa le spal cu apa sunt sanse foarte mari sa se strice sacoul de tot. Ceva sfaturi?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:50 PM |
|