![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
e putin mai sus cineva cu aceeasi intrebare iar raspunsul din pacate nu s-a schimbat.
daca nu iese cu clor eu nu cred ca mai iese cu ceva |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine-ai venit la noi, elyela!
Nu cred ca le mai poti salva, mai ales ca le-ai mai spalat de cand s-au patat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,697 ![]() |
azi trebuie sa fie una din zilele mele cu ghinion..imi cer scuze pt deranj si multumesc oricum..o seara minunata va doresc
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nu ne-ai deranjat cu nimic
daca citesti putin in topic am patit-o si noi in zile cu ghinion (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu m-am "amuzat" sa curat mizeria facuta de-o pasta de pix rosie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am luat topicul acesta la citit de la inceput si mi se pare ff util. Sa va povestesc si eu de boacana ce-o facui zilele trecute: mi-am pus rochita (stil baby-doll) cu care am fost la nunta la vara-mea, in apa rece cu ariel; apoi am clatit-o in apa cu lenor. Ca o isteata ce sunt am pus-o stoarsa bine pe caloriferul cald. In afara de faptul c-a patat caloriferul (abia am reusit sa scot petele cu tix) culorile s-au cam amestecat. Greseala mea e ca nu trebuia sa-i pun ariel, dar mi-am dat seama prea tarziu. Din ce-am citit pe aici, nu prea mai am vreo posibilitate sa scot petele (nu-s chiar f multe, dar n-o pot purta totusi asa). Daca as pune-o in apa rece cu Vanish oi strica-o si mai rau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Sau sa dau cu solutie de scos petele pe spatiile unde-i vopseaua imprastiata?
Multumesc anticipat pentru raspuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
O pata de tus mai iese? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, cred ca rochia nu mai are scapare. As incerca totusi cu Vanish, ce-ai avut si ce-ai pierdut.
Rozy, pe ce-i pata de tus? Daca-i pe ceva alb ai putea incerca cu niste clor, cu altceva cred ca n-are moarte. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
E pe ceva colorat. Oare cu Vanish? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Incearca!
Eu am scos cu el o pata mare de carioca verde de pe un cearceaf alb. Si nu a ramas nici o urma (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cu ce se ia o pata de ruj?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:11 PM |
|