![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 61 Joined: 28-January 11 Member No.: 9,789 ![]() |
Are cineva idee cum se scot petele de mucegai de pe rufe din bumbac?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 9-May 11 Member No.: 10,179 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Petele de mucegai de pe rufele albe de bumbac ies cu cilit pentru indepartarea calcarului, Dora. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Garantat!!!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 26-July 11 Member No.: 10,451 ![]() |
va rog mult sa ma ajutati,sunt noua si am o problema uriasa,va rog mult sa ma ajutati,cand am avut menstruatie mi sa-u patat si pantalonii,mama soacra mi-a zis sa pun pe ei detergent de spalat vase si sa-i pun la spalat pt ca se duc petele de sange.dupa ce sa-u uscat am vrut sa vad daca sa-u dus si surpriza petele de sange tot nu sa-u dus si nu stiu ce sa fac,cu ce sa dau ca sa se duca?is pantalonii pe care ii plac eu mult.vanish este un?va rog mult sa ma ajutati!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Of! Petele de singe: pui in apa rece si speli cu apa rece! Apa calda fixeaza definitiv singele in fibrele tesaturii... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 26-July 11 Member No.: 10,451 ![]() |
va rog mult sa ma ajutati,sunt noua si am o problema uriasa,va rog mult sa ma ajutati,cand am avut menstruatie mi sa-u patat si pantalonii,mama soacra mi-a zis sa pun pe ei detergent de spalat vase si sa-i pun la spalat pt ca se duc petele de sange.dupa ce sa-u uscat am vrut sa vad daca sa-u dus si surpriza petele de sange tot nu sa-u dus si nu stiu ce sa fac,cu ce sa dau ca sa se duca?is pantalonii pe care ii plac eu mult.vanish este un?va rog mult sa ma ajutati!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) va rog mult nu e nimeni care sa ma ajute pt petele de sange???????????????????????????????????????????????? inseamna ca nu mai pot face nimic daca nu am spalat de prima data cu apa rece?nu se mai duce cu nimic?????????????????va multumesc mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!si ma scuzati de intrebare |
|
|
![]()
|
|
Elena, mai intreb si eu , mai caut si daca gaestc vreo informatie folositoare, te ajut cum pot! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce culoare au pantalonii? Alb?
Bun, cica mai poti incerca si cu o solutie de sare de lamaie sau apa oxigenata, apoi clatesti mult cu apa rece si dupa dupa curatarea petei se spala haina cu apa calda si mult detergent. Mai poti sa incerci sa scoti petele vechi de sange daca in prealabil imbibi tesatura cu cu apa cu amoniac. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Daca ii duci la o spalatorie-curatatorie, oare nu ii poate salva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca acolo au tot felul de substante (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 7-November 11 Member No.: 10,753 ![]() |
petele de antigel cum se scot?
dar cele de ulei de transmisie? This post has been edited by familiaarm: Nov 7 2011, 10:26 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 16-January 12 Member No.: 10,911 ![]() |
Buna ziua!
Stie cineva cum se scot petele vechi de pe tesaturi. Acele pete care se formeaza pe hainele tinute mult timp in dulapuri. Am doua bluze - ii vechi care au aceasta problema. Va multumesc! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:18 AM |
|