![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Fetele care stau in Craiova. Daca ati gasit pe undeva Fin Crisp sau Wasa sa imi spuneti si mie ca sunt disperata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Buna Szimcsi, si eu sunt din Craiova si am gasit Finn Crisp in Primavara si Wasa in Real....sau poate invers... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In orice caz, in Primavara sunt la acelasi raft cu orezul brun, naut, linte... iar in Real la raionul unde este tot felul de paine uscata ambalata. Succes la cautare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
azi, la Mega Image, am gasit Fructoza la cel mai mci pret, de la Sly Diet.
Fructoza la pret bun este si in farmaciile Catena. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multumesc mult fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
La orice plafar gasiti inlocuitor pentru Vegeta:
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/vegeta.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 14-September 07 From: romania Member No.: 2,228 ![]() |
Buna la toti sau toate,sunt si eu noua in domeniul acesta si nu ma prea pricep la ingredientele acestea ,,speciale,, insa am o intrebare: Fructoza o poti folosi la orice in loc de zahar? Si c-am cat costa 1kg de Fructoza? Va multumesc si va pupik,pa,pa
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Elysee, fructoza o poti folosi la orice in loc de zahar si costa in jur de 7lei.
Fetele ati mai gasit pe undeva pate inedit?? Nici tofu de la Inedit nu mai gasesc ! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 14-September 07 From: romania Member No.: 2,228 ![]() |
Merci mult irinica,maine o sa merg la cumparaturi doar pt mine:)o sa vad ce pot gasi la mine in oras(Turnu Severin)
si o sa le incerc chiar daca nu o sa adopt deocamdata tot stilul de viata MM,insa pana is gata cu lectura nu cred ca gresesc cu ceva daca ma obisnuiesc mai intai cu cateva ingrediente.Va pupik,pa |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna
fetele din iasi sau suceava-de unde pot cumpara o tava de copt cu silicon?pina acum nu le aveam cu copturile,deci nu prea m-au interesat tavile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Nu sunt din Iasi, dar cred ca ai putea gasi la magazinele de tip TCM. Eu am o forma de silicon flexibila luata din Bamboo, nu stiu daca exista in Iasi. Altfel, cred ca merge si o tava teflonata, eu am una in care fac tot felul de prajituri, nu se lipeste nimic, se spala imediat. Ce bunatati vrei sa pregatesti ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
multumesc,chiar linga mine este un magazinTCM.ma voi uita.vreau sa fac paine cu tarite,plus ca am vazut retete adaptate de la prajit la copt in tava.
eu am pus hirtie pentru copt in antica mea tava si a fost ok.dar vreau sa ma modernizez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 03:45 PM |
|