IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> La ce magazine gasesc anumite produse conforme MM, unde ce se gaseste de cumparat - Montignac
Light Blue
post Sep 26 2008, 03:46 PM
Post #51

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Am gasit ciocolata cu 99% cacao de la Lindt, asa cum ati spus. Acum m-ar interesa unde gasesc in tara termometru pentru cuptorul de la aragaz. E drept ca nici n-am cautat. Ce alimente mai cumparati? Ma gandesc la branzeturi si preparate din carne. Oare pastrama are zahar adaugat? Eu am rugat o vanzatoare sa-mi spuna daca niste carnaciori anume au zahar. Dar ar fi mai usor daca as sti ce caut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 26 2008, 04:30 PM
Post #52

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Scrie la lista ce nu trebuie; si da, aproape toate mezelurile au DEXTROZA (AKA zahar modificat). pentru unde gasesc... diverse, te rog sa postezi la topicul cu pricina.

+Quote Post
angelina
post Nov 26 2008, 08:25 PM
Post #53

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 196

buna seara,

as vrea sa va intreb daca ati gasit undeva in Bucuresti smantana conforma sau iaurt. am cautat pe la kaufland si nu am gasit nimic. in plus, bebita mea nu prea imi lasa mult timp de colindat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

multumesc

+Quote Post
Fanny
post Nov 26 2008, 09:18 PM
Post #54

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,055

Iaurturile naturale, de regula, nu contin substante" interzise de MM. Eu mananc, de obicei, iaurt cu 0,1% grasime, de la Napolact, caci imi place gustul si il pot combina cu fulgi/muesli. Atunci cand iau unul cu 2-3% grasime dar am grija sa nu-l combin cu glucide. Iaurturile neconforme sunt cele cu zahar si/sau amidon - in general cele cu fructe.

In privinta smantanii, n-am descoperit daca e vreuna neconforma. Consum foarte rar si atunci, din cele mai degresate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iar cumparaturile mi le fac din supermarket, Auchan, Cora, Mega. (Kaufland n-am prin preajma.. dar sunt sigura ca trebuie sa fie si ceva conform pe la raionul de lactate).

+Quote Post
angelina
post Nov 26 2008, 10:28 PM
Post #55

Tratabil
**

Member No.: 196

Multumesc, Fanny.
M-am exprimat eu aiurea. Voiam, de fapt, smantana cu 0% grasime pentru mancare, ca sa fiu sigura ca nu gresesc... si un iaurt tot cam pe acolo, adica 0 sau 0,1% sau pe acolo, ca sa il pot combina cu fulgi.
Lapte am gasit, sunt mai multi producatori cu lapte degresat pana la 0.1%.
O iau din nou de la capat cu Monti si sunt nesigura, inca..

+Quote Post
Fanny
post Nov 26 2008, 10:41 PM
Post #56

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,055

Iaurturi sigur gasesti, sunt destule firme care scot lactate degresate. In plus, branza de vaci gasesti de la Milli cu 0,1% grasime si de la Prodlacta 0% grasime. Smantana, din cate stiu, cea mai degresata este cu vreo 11-12% grasime. Dar pentru o ciorbita sau in combinatie cu branza, o poti papa linistita, zic eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te asteptam la topicul despre Ce mancam azi - MM. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Rossana
post Dec 6 2008, 09:53 PM
Post #57

Tratabil
**

From: Brasov
Member No.: 2,481

Am inceput si eu un soi de Monti (doar ca mai sever putin, fara prajeli deloc, sare sau lactate) desi va urmaresc demult (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) .

Dar nu am gasit orez integral decat cel Uncle Bens in Carrefour,care e prefiert...Si "orez prefiert" (nu se specifica sortimentul) e trecut in tabelul cu IG-uri mari (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .

Merge totusi? Sau daca puteti sa-mi spuneti unde as putea gasi ce trebuie, va rog frumos (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .

Si la fel am vazut ca voi mancati si orez expandat, paine integrala, ovaz, pastele di Cecco cu grau dur ...desi toate ingredientele sunt la IG mare? Sau va referiti doar la faza a doua de intretinere? (as pune la forumul cu intrebari despre Monti, si imi cer scuze daca asa ar trebui, dar banuiesc ca stiti unele produse specifice si incercate).

Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Roxana_
post Dec 6 2008, 10:07 PM
Post #58

Musafir

Orez Basmati (IG 50) gasesti cam in orice hypermarket. La faza 1 nu se combina cu grasimi. Acelasi regim il are orezul salbatic sau cel brun. Pe astea le gasesti mai degraba la un Plafar.
Am mai spus eu pe aici: pe mine atat orezul cat si pastele, oricat ar fi de integrale, ma ingrasa, deci le mancam f rar cand tineam Monti. Dar fiecare organism cu specificul lui. Mananca si vezi ce se intampla la cantar.

+Quote Post
Rossana
post Dec 6 2008, 10:31 PM
Post #59

Tratabil
**

From: Brasov
Member No.: 2,481

Multumesc mult, Roxana.

Da, orez Basmati am vazut, doar ca eu ma uitam dupa Brun si Salbatic sau integral in special, pentru ca am mare nevoie de fibre. Sanatatea chiar inaintea slabitului! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

O sa dau iama in Plafar atunci! (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)

+Quote Post
aline
post Mar 5 2009, 03:29 PM
Post #60

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,005

Produse naturale se gasesc si la magazinele Naturalia - sunt niste magazine micute unde se vand produse narturiste. Unele sunt chiar marca Naturalia - exista si o clinica cu acelasi nume in Voluntari. Eu gasesc acolo paine integrala facute de cei de la Naturalia - e f. buna si respecta principiile dietei. Au si lactate si produse din carne fara conservanti..aditivi etc., oteturi de toate felurile, uleiuri la fel obtinute prin presare la rece. E interesant - daca dati de aceste magazinase sa nu le ocoliti.

+Quote Post

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 07:10 PM