![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
pentru fetele din Canada - am gasit la Loblaws apple butter de la firma Wellesley, o bunatate. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) nu are adaugati alti indulcitori, in afara de suc de mere.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Gagici, am descoperit AME-RI-CAAAA ! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Azi, de ziua femeii, chiar ca mi-am facut singura un cadou supertare: am descoperit la Kaufland cea mai buna cioco testata de mine de cand tin Monti. E scoasa de Witor's, din Italia. De fapt sunt praline de ciocolata extrafondanta (cacao 72% min.) cu umplutura cremoasa de cacao si seminte granulate de cacao caramelizate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) Este senzationala, incercati si voi. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Apropo de postul tianei in care zice ca a mancat magiun de Topoloveni, am prins o frantura de emisiune la TV acum cateva zile, in care vorbeau despre acest magiun, ca e facut doar din prune, fara alte adaosuri, si cat de bun si sanatos e....
Am "fotografiat " borcanelul, dat nu l-am zarit nicaieri pana acum. Poate stiti voi cam prin ce magazine se gaseste !? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La targurile traditionale gasesti in mod sigur, dar mai sunt si alte variante. Cfm Mr Gugal, magiunul e produs de Sonimpex Serv Com, iar pe site-ul lor scrie ca se gasesc in: Reteaua BILLA (toata tara), Reteaua SELGROS (toata tara) raionul Delicatese, Retaua REAL (toata tara), Reteaua MEGA IMAGE (toata tara), de asemenea in cateva plafare si magazine din Bucuresti, Brasov si Tg Mures.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Mersi mult, Fanny ! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
In Real am fost vineri si nu aveau. E drept m-am uitat doar la raionul de dulciuri fara zahar ( nu si la cel de gemuri normale ). O sa incerc si la Billa si Selgros. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Danati, mi-a luat sotul astazi de la MegaImage acest magiun. Costa 10 lei borcanul si scrie mare pe el ca n-are conservanti si zahar.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Scump, domne', scump! Mai bine imi fac eu acasica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
La Billa nu e. A mai ramas Selgros-ul, ca Mega Image nu e prin zona.
Daca nu, poate cand mai fac o iesire din oras... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La Real?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Caut de ceva timp un mustar conform, si nu gasesc. Mustarul Dijon de care spuneti voi nu l-am vazut pe rafturi.Astazi am gasit un mustar iute care are faina de mustar, sare, acidifiant, conservant, colorantsi aroma de hrean. Era singurul fara zahar sau alti indulcitori. E in regula sau nu?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 07:08 PM |
|