IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> La ce magazine gasesc anumite produse conforme MM, unde ce se gaseste de cumparat - Montignac
pescarush
post Mar 8 2009, 06:59 PM
Post #61

Musafir

pentru fetele din Canada - am gasit la Loblaws apple butter de la firma Wellesley, o bunatate. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) nu are adaugati alti indulcitori, in afara de suc de mere.
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 9 2009, 01:10 AM
Post #62

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Gagici, am descoperit AME-RI-CAAAA ! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Azi, de ziua femeii, chiar ca mi-am facut singura un cadou supertare: am descoperit la Kaufland cea mai buna cioco testata de mine de cand tin Monti.
E scoasa de Witor's, din Italia. De fapt sunt praline de ciocolata extrafondanta (cacao 72% min.) cu umplutura cremoasa de cacao si seminte granulate de cacao caramelizate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif)
Este senzationala, incercati si voi.

+Quote Post
danati
post May 31 2009, 10:15 PM
Post #63

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Apropo de postul tianei in care zice ca a mancat magiun de Topoloveni, am prins o frantura de emisiune la TV acum cateva zile, in care vorbeau despre acest magiun, ca e facut doar din prune, fara alte adaosuri, si cat de bun si sanatos e....
Am "fotografiat " borcanelul, dat nu l-am zarit nicaieri pana acum. Poate stiti voi cam prin ce magazine se gaseste !? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 1 2009, 08:13 AM
Post #64

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

La targurile traditionale gasesti in mod sigur, dar mai sunt si alte variante. Cfm Mr Gugal, magiunul e produs de Sonimpex Serv Com, iar pe site-ul lor scrie ca se gasesc in: Reteaua BILLA (toata tara), Reteaua SELGROS (toata tara) raionul Delicatese, Retaua REAL (toata tara), Reteaua MEGA IMAGE (toata tara), de asemenea in cateva plafare si magazine din Bucuresti, Brasov si Tg Mures.

+Quote Post
danati
post Jun 1 2009, 08:22 PM
Post #65

Dependent

Mersi mult, Fanny ! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
In Real am fost vineri si nu aveau. E drept m-am uitat doar la raionul de dulciuri fara zahar ( nu si la cel de gemuri normale ).
O sa incerc si la Billa si Selgros.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 1 2009, 10:07 PM
Post #66

Musafir

Danati, mi-a luat sotul astazi de la MegaImage acest magiun. Costa 10 lei borcanul si scrie mare pe el ca n-are conservanti si zahar.

+Quote Post
alexty
post Jun 2 2009, 09:59 AM
Post #67

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Scump, domne', scump! Mai bine imi fac eu acasica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
danati
post Jun 2 2009, 08:31 PM
Post #68

Dependent

La Billa nu e. A mai ramas Selgros-ul, ca Mega Image nu e prin zona.
Daca nu, poate cand mai fac o iesire din oras... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 2 2009, 10:42 PM
Post #69

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La Real?

+Quote Post
nicotan
post Jun 3 2009, 06:14 PM
Post #70

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Caut de ceva timp un mustar conform, si nu gasesc. Mustarul Dijon de care spuneti voi nu l-am vazut pe rafturi.Astazi am gasit un mustar iute care are faina de mustar, sare, acidifiant, conservant, colorantsi aroma de hrean. Era singurul fara zahar sau alti indulcitori. E in regula sau nu?

+Quote Post

12 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 07:08 PM