![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
nicotan, eu zic ca e conform mustarul ala.
Mustarul pe care il folosesc eu este de la "La grande famiglia", mustar clasic. Nu scrie ca ar contine amidon sau zahar sau alte neconformitati... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Fetelor, am vazut ca Monti recomanda consumul de drojdie de bere...
Acum intrebarea: este vorba despre drojdia care se gaseste pe piata, folosita in panificatie? Am tot cautat pe net si am gasit tot felul de variante. Unii spun ca drojdia asta care face aluatul sa creasca ingrasa.. altii spun ca despre asta vorbeste Monti si ca e buna... Voi stiti ceva sigur? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 4-September 09 Member No.: 7,104 ![]() |
Buna!
Am postat un raspuns din acest topic in altul. Vai!! Am gasit taitei din soya la un magazin chinezesc din Dragonul Rosu principal, etajul I. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Are idee cineva unde pot gasi glass noodles? Am vazut la real cu mult timp in urma insa nu am cumparat atunci... si dupa aia, nexam! Nici ca au mai aparut! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu nu am vazut/mancat niciodata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Eu tot de la Real am luat acum ceva timp, dar nu mi-au placut, asa ca nu-mi mai trebuie. Dar ar putea sa fie la Selgros, au un raion cu tot felul chestii chinezesti.
S-ar putea sa ajung in weekend acolo, daca vad iti spun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mina, Danati! Nu am mincat nici eu, Pinkule, insa as minca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu nu gasesc de nici o culoare faina de naut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Doar boabe. Pot sa le dau prin mixer si sa le fac eu faina? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Teoretic da. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Practic nu stiu ce o sa iasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar stii ce? Cind ma mai duc pe la plafar dac agasesc iti iau si iti trimit eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Numai sa nu ma intrebi data exacta cind ma duc la plafar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La noi se gaseste faina de naut doar daca faci comanda. Poate merge si la voi asa... Noi luam 6-8 pachete odata sa stim o treaba. Si faina neagra la fel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:12 AM |
|