![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La plafarul nostru tantiile alea se uitau la mine cala masini straine cand am intrebat de faina asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Fides, esti o draguta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Anunta-ma cand ai in plan un drum la plafar. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 4-September 09 Member No.: 7,104 ![]() |
Are idee cineva unde pot gasi glass noodles? Am vazut la real cu mult timp in urma insa nu am cumparat atunci... si dupa aia, nexam! Nici ca au mai aparut! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Draga Fides, pai astia sunt taiteii din soya si v-am spus unde i-am gasit.Eu mi-am luat un bax de 50 de pachete si nu am nevoie de altceva. Mare atentie la data scrisa pe ambalaj! Eu mi-am facut supa cu ei ,le-am pus branza, folosindu-i ca garnitura la friptura. Fierb in 5 minute; cand ii scurgi de apa trebuie sa-i tai cu cutitul fiindca sunt cred eu dintr-o singura bucata. Atentie ca au si taitei din orez care arata exact la fel dar din aia nu avem voie. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Eu stiu ca glass noodles sunt din fasole mungo nu din soia. O fii aceiasi, o fi altii ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si am fost ieri la Selgros si nu erau, poate mai aduc la Real... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La Real nu sint... Nici la Kaufland. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Nici eu nu am gasit faina de naut sau de soia nici la Plafar, in Oradea, dar am pus comanda. Poate poti pune si tu comanda la Plafar sa iti aduca. E destul de scumpa 13 lei un kg si din aceasta cauza nu prea aduc decat daca primesc comenzi. Incearca asa Teo....
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 4-September 09 Member No.: 7,104 ![]() |
Eu stiu ca glass noodles sunt din fasole mungo nu din soia. O fii aceiasi, o fi altii ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si am fost ieri la Selgros si nu erau, poate mai aduc la Real... Da, astia sunt . Mare atentie , ca aia din orez arata exact la fel. Mai este un magazin chinezesc in Colentina care are.( Pentru fetele care sunt din Bucuresti) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Verificat kaufland, metro, real, primavara, billa - nu mai stiu pe unde sa verific... Nu-s nicaieri.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sunt niste magazine pe net care vand. Cautati pe google "faina de naut". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sa stii ca la asta ma gindeam eu astazi. Sa-mi comand online. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Am gasit citeva siteuri. Concluzie generala: ma, da proasteeee siteuri au, orbecai, iti prinzi nasul, info de te doare capul ! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mda, am reusit s afac o comanda la unii. Acum sa vedem cind la Sfintu` Asteapta o sa ajunga si produsele... ca am vazut niste termeni de livrare de minim 4 zile +... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Later edit: Primit telefon, nu au produsele, nu se poate onora comanda. Foarte tare, frate! Mai incerc si la altii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 07:08 PM |
|