![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Hristos ca si trup era la fel cu noi toti.A venit printre noi ca spirit superior.Acesta este singurul lucru important.
Nu trebuie sa te intereseze daca ewra blond sau brunet, daca avea 1.30 sau 2m.Ceea ce tu trebuie sa urmezi si sa inveti este modul de a se comporta, de a iubi, de a ierta, etc Atata timp cat Maria l-a nascut pe Fiul Domnului este valabil si pentru ea. Lasa trupul de o parte caci ramane in groapa si ai grija de suflet, caci el pleaca spre Dumnezeu. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Pentru mine nu conteaza daca era alb sau negru,pitic sau urias.Ca sa ii cunoastem viata spirituala mai bine trebuie sa ii cunoastem si viata pamanetasca,cu tot ce include ea.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
mda.Eu cred in semne asa ca mai bine imi tin pliscul.Se pare ca ce am vrut sa scriu a fost oprit de conexiunea internet.Mai bine imi tin anumite pareri pentru mine.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poate ni le imparaseseti si noua, e un schimb de opinii.
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
okay, maria nu a avut nicidata relatii sexuale
ceea ce raspunde si la intrebarea cu fratii. deja banuiesc ce o sa urmeze: dar iosif, iosif a fost virgin si a murit tot virgin? este ca asta e urmatoarea intrebare? iti raspund iar. da. de-aia sunt sfinti. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Ba nu intreb..Nu toti sfintii sunt virgini.
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
stiu, uita-te la mine
oops |
|
|
![]()
|
|
blasfemieeeeeeeeeeeee :D
|
|
|
![]()
|
|
Sunt lucruri care pot fi spuse si unele nu.nu este rea vointa ci protectie.nu ma intreba de ce Diana pentru ca nu stiu.ce stiu este ca atunci cand ceva se interpune in ceea ce vrei sa faci sau sa spui e mai bine sa stai inbanca ta.evident sunt momente in care trebuie sa fi perseverent dar nu e cazul aici.
|
|
|
![]()
|
|
no_ua esti medium?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:40 AM |
|