![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
:)
Extraterestrii sunt niste hibrizi intre ingeri si demoni(la unii predomina caracterul angelic,la altii caracterul demonic),pe care D-zeu i-a trimis sa traiasca pe pamant.Traiesc intr-o lume paralela cu a noastra,exact ca noi,numai ca ei fiind creati din energie nu din lut au capacitatea de a deveni invizibili,si au capacitatea de a se intrupa in oameni chiar,sau in animale. Cand cele doua lumi se intersecteaza apar intalnirile de gradul III. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tu, blondino, acuma afirmatiile tale nu-s putin cam hazardate?!
Fara suparare, insa de la alta civilizatie la hibrid intre inger si demon e cale lunga. Si nu prea are legatura cu aporia ta initiala. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Am citit undeva,nu zic de la mine Diana..
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Nu este meritul meu ca am invatat sa cred in semne.Am prieteni care mi-au deschis ochii, mi-au aratat, mi-au explicat.Dumnezeu mi-a darut informatii prin ei.Mi-as dori mai mult de 24 de ore ca sa am timp sa fac exact ce vreau sa fac intr-o zi :'( dar din pacate nu am.
Desi ma chinui din greu sunt semne pe care le trec cu vederea si mi-e ciuda, dar toate la timpul lor. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
I find your lack of faith disturbing, blondina
(asta e citat din Razboiul Stelelor, seria fraze celebre din filme) Razboiul Stelelor nu este o pledoarie pentru existenta extraterestrilor. Acela ar fi Star Trek, daca e sa luam de bun ce vedem la televizor. :P |
|
|
![]()
|
|
Am o alta viziune pe care am prezentat-o mai sus invisible.
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
scuze, am vazut, am sters ce era irelevant :)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
No_ua, am citit si eu din Lazarev, din Osho putin, Annick de Souzenelle, Parmenide Heidegger...si nu ma roade curiozitatea nici pe mine sa citesc codul, o carte pur comerciala - dupa parerea mea.
Iti respect parerile fiindca intotdeauna ai ceva de spus, ceva 'cu miez'...si imi place sa cred ca stiu despre ce vorbesti desi e clar ca ai citit mult mai mult decat mine. :) :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Nu-i nimic invisible. :)
Sa revenim la subiectul nostru,ca nu era vorba despre extraterestrii. :) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Mama mia fata draga dar tu le faci salata pe toate.
Extraterestrii sunt fiinte create tot de Dumnezeu. Ingerii sunt "garda" lui Dumnezeu. Demonii sunt ingeri razvratiti care l-au urmat pe cel mai frumos dintre ingeri, cel care a fost comandantul ostii Domnului dar care s-a razvratit impotriva lui. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 04:32 AM |
|