![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Ingerii au liber arbitru?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Multumesc dar nu este meritul meu.Am fost mai norocoasa asta e tot.Poate cel mai mare noroc al meu este ca am cativa prieteni cu insusiri deosebite care ma indruma si care imi raspund la intrebari. ::)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Va propun sa ne amintim ca aici dezbatem idei si ca nu analizam personalitatea amicelor noastre virtuale ;).
On topic: privind-o pe Maria ca pe un personaj de poveste, imi pare caraghios sa ne imaginam realitati paralele. Este un simbol, ca personaj, iar simbolurile trebuie tratate ca atare. :-* |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
va invit pe toti care sunteti aici si cititi topicul asta sa treceti un pic si pe la
http://www.elady.ro/forum/index.php/topic,75.0.html si sa comentati si acolo ce am zis eu, si cornelia69 ;) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Blondina e inca foarte tinara.
Haideti sa ii acordam credit. Cu timpul toti am invatat sa nu luam de bun si adevarat tot ceea ce citim, ci sa discernem si sa ne construim propria parere. :) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
As vrea si eu niste prieteni speciali care sa ma invete.. :(
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
:offtopic:
Sint unele lucruri care nu pot fi predate. Sint unele lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri. Sint unele intrebari pe care nu e nevoie sa ni le punem. Raspunsurile ar fi simple truisme. Asa cum e intrebarea despre Fecioara. Raspunsul, indiferent care ar fi el, e irelevant. Important e ca a existat si ca datorita ei putem incerca sa fim mai buni. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Sa stii ca nu eu i-am ales. Cineva acolo Sus a stiut dintotdeauna cate intrebari am in minte, cate nedumeriri, etc si mi-a trimis oameni care sa imi explice, sa ma indrume.
Fiecare om in lumea asta are un destin, undrum, iar eu sa zicem sunt un fel de...decodificator.Traduc chestii mai complicate in cuvinte simple si mai e o chestie care prefer sa nu o comentez. Nu eu fac ci prin mine se face asa ceva . Este valabil pentru noi toti , nu sunt eu un caz special. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Este irelevant daca Fecioara Maria a avut himenul rupt or ba, daca a avut viata sexuala dupa...
Scuze daca s-a mai spus, nu am citit tot topicul. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Scuze daca s-a mai spus, nu am citit tot topicul. bine ai facut! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:11 PM |