![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
cred ca am vazut prin kenvelo la noi asa ceva. dar nu prea mi se par feminini... deloc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
si nici boxerii nu imi plac (aia de femei) - la fel, mi se par lipsiti de orice feminitate |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu votez pt bumbac mai ales la chiloti simt ca n am aer sufar de claustofobile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , radem dar sa stiti ca nu e sanatos eu peste tot pe unde am citit se recomanda bumbac ca daca nu ne invadeaza ciupercile (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ciuperci, neciuperci... eu tot ce-mi place o sa cumpar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu port de care-mi plac si care-mi stau bine si n-am avut ciuperca niciodata prin partile respective.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mie imi plac boxerii, cei pusi de kalua sunt f faini.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si eu port tot ce imi place...
bumbac,voal,dantela,supraelastic... eu am o problema la sutiene (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) niciodata nu nimeresc amrimea potrivita... ori le iau prea mari(eu stand cam prostut la capitolul asta) ori sunt mult prea mici-cum dumnezeu s o putea asta. le si probez si cand ajung acasa ma strang sau imi vin aiurea.asa ca o trimit pe mami sa imi cumpere .ea mi le nimereste (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
da, exista ceva de genul. poti sa dai si un search pe google, pokemon, sigur o sa gasesti. mie mi se potriveste marimea asta la toate sutienele, deci e foarte ok. la ID Sarrieri imi sunt putin mai mici decat port de obicei, dar in fine, de obicei se potrivesc. daca spui ca ii ai mici, probabil porti cupa A, iar circumferinta depinde de cat de lata esti..
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
ia sa incerc si asta...ca ma cam innebuneste treaba asta
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forte, sutienul din a2a poza e pur si simplu angelic, daca'l pot numi asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mie imi place mult.
pacat ca e cu buretei, si la "dimensiunile " mele buretei imi lipsesc.. ca sa seman cu Fulga |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:00 PM |
|