![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 10-March 10 Member No.: 8,156 ![]() |
Buna fetelor,
Ca tot e frigul asta afara, hai sa ne mai incalzim cu ceva subiecte mai fierbintini (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce fel de lenjerie intima purtati si ce conteaza cel mai mult (modelul, materialul, brandul)? Ideal ar fi o combinatie intre toate (IMG:style_emoticons/default/322.gif) , insa parca tot mai important este materialul...mai ales ca vorbim despre zone intime Din magazinele on-line v-ati rsicat vreodata? Eu am o usoara retinere vizavi de subiectul asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) insa am vazut niste modele foarte frumoase si in astfel de magazine Astept cu mare interes dezvoltarea subiectului (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pupici (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 75 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,898 ![]() |
Un magazin online foarte bun si care are preturi accesibile este acesta : Lenjerie Sexy
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 75 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,898 ![]() |
Un shop foarte bun si accesibil cu preturi bune este acesta : SPAM
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 9-May 11 Member No.: 10,181 ![]() |
Daca vrei sa fii seducatoare si sa te simti irezistibil de frumoasa si sexy in adevaratul sens al cuvantului,atunci este cazul sa iti alegi o lenjerie intima sexy de dama un costum de baie sau arunca o privire peste niste costume sexy din magazinul nostru online
SPAM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 16-May 11 Member No.: 10,208 ![]() |
Legat de lenjerie intima, cele de la Jolidon sunt articolele mele preferate, insa cand vine vorba despre costume de baie le prefer pe cele de la Sloggi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 61 Joined: 28-January 11 Member No.: 9,789 ![]() |
Confortul si apoi lookul. Asta cand nu e prevazuta vreo intilnire mai ... (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) Nu am o marca preferata, unui barbat ii pot fi fidela, marcii chilotilor insa, nu intentionez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by Dora: May 27 2011, 04:49 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 7-June 11 Member No.: 10,290 ![]() |
Buna,
Nu stiu daca ati aflat ca Dana Savuica a lansat spam, un magazin unde gasesti haine, incaltaminte, genti,costume de baie, lenjerie intima, bijuterii, cravate, decoratiuni interioare etc.Linkul este spam |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 27-September 11 Member No.: 10,636 ![]() |
eu imi cumpar lenjeria intima de pe SPAM si sunt foarte multumita atat de pret cat si de calitate
This post has been edited by Stiletto: Sep 27 2011, 01:41 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Voi de unde va luati sutienele?
Eu mi-am luat de curand unul de la H&M si sunt fericita ptr ca-mi vine. Port 80A, o masura pe care nu o prea gasesc. De obicei gasesc max 75A si ma strang. Ati luat de la H&M ceva sutiene? Cum rezista in timp? Sa mai iau de la ei? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu am luat nicidata de la ei, Cire. Ce scoruri au?!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:14 PM |
|