IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Piele iritata a capului
RalucaS
post Jul 10 2007, 05:25 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,919

buna,sunt raluca am 23 de ani si as avea nevoie de un sfat. De ceva vreme mi-au aparut la radacina firului de par niste pete rosii care dau mancarimi puternice.acest lucru este dupa ce ma spal pe cap iar parul incepe sa se usuce Am incercat multe sampoane care nu mi-au folosit(multe antimatreata)din comert. Nu stiu cu ce sa dau ca sa treaca aceste probleme sau ce sa mai folosesc.M-am gandit ca poate sunt alergica la ceva substante din sampoane,nu stiu ce sa mai cred.cum sa fac ca aceste pete rosii care dau mancarimi sa nu mai apara?
La fel si matreata abundenta?

Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
RalucaS   Piele iritata a capului   Jul 10 2007, 05:25 PM
kary_pink   "cum sa fac ca aceste pete rosii care dau man...   Jul 10 2007, 08:32 PM
walpurgik   Cred ca e dermatita seboreica, dupa cum expui simp...   Jul 10 2007, 09:18 PM
bebe_maria   da, si eu cred ca este dermatita seboreica, din pa...   Jul 11 2007, 12:06 AM
AdelaTm   Vreau si eu sa intreb daca stiti un doctor in acea...   Jul 24 2008, 09:57 PM
mnitescu   fetelor pentru produse profesionale inclusiv vopse...   Sep 4 2010, 07:55 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 04:36 PM