![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma alatur voua si oboselii...desi in ultimele luni nu am depus cine stie ce efort asa simt nevoia unei vacante...as lenevi pe o plaja la soare departeeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Pe mine ma doare capu' in fiecare,dar fiecare zi.Cred ca e de la aerul conditionat de la munca,pe care colegele se incapataneaza sa-l tina dat drumu desi e un frig inauntru..brrr
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of asta nu e bine deloc fanta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper sa nu te alegi cu vreo sinuzita sau mai stiu eu ce ca e foarte nasol (iti spun din experienta). Incearca macar sa te odihnesti si sa te relaxezi putin, sa nu fie si din cauza stresului excesiv din ultima vreme. Ai grija de tine femeie!
Eu am avut azi noapte un prim episod de insomnie dupa vreo 1 an jumate de cand credeam ca am scapat de ele. Mama lui de stres. Am bagat 2 Sedocalmuri si am adormit pana la urma. Din fericire pentru mine, inca ma mai pot trezi la ce ora vreau, deci si daca adorm greu pot sa dorm mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 4-May 07 Member No.: 1,586 ![]() |
Si mie mi se intampla des sa ma simt obosita si sleita de puteri, dar am gasit un remediu. Nu eprea placut, dar e garantat: injectii (auch!) cu Gluconolactat de Calciu si Magneziu si vitamina B6, 2 fiole Ca + Mg si una de B6 intr-o intepatura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10 zile, o injectie pe zi. Si e foarte bun si pentru stress. Poate ati incercat cu Magne B6, dar nu are acelasi efect. E prea slab tratamentul pe cale orala. Cei care l-au incercat s-au simtit mai bine dupa a 5-a injectie, si foarte bine dupa 10. Succes! (daca nu va este frica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
mie nici acuma nu mia trecut durerile de masele si ureche de la curent,am luat tot felul de pastile dar au efect numai pt cateva ore. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si ma mai doare si capullllllll.
|
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astăzi, mulţumesc lui Dumnezeu, nu mă doare nimic, mă simt bine!
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu asa de rau am dormit azi noapte
caldura a fost un motiv apoi mi a sarit somul pe la 11 apoi nu am mai putut adormi, zici ca eu am fost pe la vreun chef sau nunta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
katy si pe mine m-a durut urechea stanga toata sapt. si iradia si catre ceafa si maxilar iar dupa 4 zile de luat doar aspirina si otocalm picaturi pt ureche am trecut pe amoxciclina pt ca se agravasera simptomele si aparusera si febra si dureri de cap si conform doctorului vb de otita..deci daca persista simptomele n.ar fi rau sa mergi si tu la medic
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
girls cine stie de ce am o durere surda de cap de cand cu caldura asta ca sa nu mai zic ca mai tot timpul sunt obosita.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
divi n o fi din cauza lipsei de somn?
eu sunt sfarsita si desi incerc sa adorm nu pot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) problema cu durerea de cap cred ca se poate remedia daca nu stai direct in bataia soarelui si iti pui ceva pe cap... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:33 AM |
|