![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoresa, ia uite ce am gasit eu pentru tine: (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/dr-1.jpg) . Le-am facut imediat poza si m-am grabit sa ti-i arat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Erau 260ron, dar e posibil sa se mai reduca in perioada asta. Ei da?! Nu prea arata de aerobic, dar....designul e smecher! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...problema e ca am nevoie de incaltari zdravene la calcai, sa amortizeze topaielile mele, iar astia nu prea par a face fata zbantuielilor mele. Ia vezi ce mai gasesti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,925 ![]() |
roxanica nu cred ca gasim prin bucuresti...am intrat la ei pe site si nici macar n-au auzit de romania...italia era cea mai apropiata tara de noi, sau slovacia parca
binenteles si mama rusie... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici la Intersport, la Unirii nu gasim Simonac? C-am inteles ca ei sunt importatorii.
Probabil o sa-si cumpere sotul meu la urmatoarea iesire din tara si-o sa-mi iau si eu, ca prea ii lauda. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumoaselor, mi-am cumparat incaltari de aerobic de la Benvenutti si sunt superincantata! Stiti ce misto se simte calcaiul meu??? Este superrelaxat! Au niste arcuri speciale la spate care amortizeaza orice presiune exercitata pe calcai si nu ma mai doare deloc! De abia astept sa vina toamna si s-o tai la sala din nou!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreasso, cat au costat? Cand poti pune o poza ca si pe mine ma intere'! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
la reduceri: 49ron/ perechea, albi cu rosu, poza o pun cand ajung acasa. Nu sunt de piele, dar au un mat care permite pielii piciorului sa se aeriseasca. Eu sunt f incantata. Firma: Atlanta...iti spune ceva? mie nu....
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ala, cat de draguti pot sa fie! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La reduceri de unde Dr.Wise in caz ca ajungem la mare si or mai fi, mi-as lua si eu o pereche.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Carrefour in Cta, magazinul Benvenutti. Oare imi mai dau o pereche gratis, pt reclama de pe forum?!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si pozele? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 01:52 AM |
|