![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
poze pun astazi, fiindca sapt trecuta n-am avut internet din cauza inundatiilor de marti.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
astept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai daca le-ai facut asa reclama si imi trebuiesc si mie niste incaltari pt aerobic ca adidasi mei miraculosi care erau super comozi s-au stricat.Mai am unii de rezerva da mi-ar mai trebui unii.
S-ar putea sa fie si la noi magazinul ala.Astept si eu poza. Da la aerobic n-am mai ajuns de cateva sapt da tre sa-mi iau avant. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Spor la sala doctore!!!
Abia astept sa ajung duminica la Constanta, poate mai gasesc si eu (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) , papuci. Acum nu am putere sa fac aerobic dar...peste cateva kg ( in minus) trebuie musai. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
draguto, eu am inceput sa merg la sala cand aveam 87kg si nu m-am sfiit...si nici n-ai de ce! iti garantez ca vei gasi tinere suple, de 17 - 25 ani care gafaie mai tare decat tine, la cate kg duci acum....
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
sunt tare frumosi!
sa ii stapanesti cu spor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sunt faini si au talpa comoda.Daca imi gasesc imi iau si eu.
Asa-i cu aerobicul tre sa te duci ca miscarea iti schimba si tonusul si dupa un timp te duci de placere. Si eu aveam 75 de kg cand m-am dus, dupa 3 luni de mers aproape in fiecare zi exceptand weekend-urile am slabit la 67 si am mancat normal. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Merci doctore! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Imi dai curaj, mare curaj!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asics gasiti in Baneasa Shopping City. Am fost eu weekendul asta pe la ei... dar sincer nu m-a impresionat nici o pereche. Nici ca aspect nici ca feeling ( adica in nici unul piciorul meu nu s-a simtit regeste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )... asa ca am lasat-o balta.
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine, eu? Am gresit cu ceva? :-s
|
|
|
![]() ![]() |