![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incaltarile de sport se aleg functie de sportul practicat, suprafata pe care se folosesc si forma piciorului.
Se cunosc firmele care au calapod mai ingust- de exemplu Adidas- altele mai lat. Inainte de a cumpara o pereche este indicat sa incerci mai multe modele de la firme diferite ca sa poti alege combinatia perfecta intre piciorul tau si pantoful de sport. Aceleasi reguli se aplica si la clapari, role, patine orice incaltaminte dedicata unui anume sport... Daca incaltamintea nu este comoda si ca un fulg, nici sportul respectiv nu o sa-l faci cu placere... Este menita sa te ajute in nici un caz sa te impiedice (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mie mi se potrivesc Mizuno, Avia, New Balance- de alergat ; Mizuno-volei; Adidas- tenis iar pentru activitati outdoor in general Merrell rocks:) This post has been edited by bulina: Sep 9 2008, 07:44 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 11-March 10 Member No.: 8,166 ![]() |
Buna fetelor,
Am si eu o problema..caut un sutien sport potrivit pentru fitness.. Puteti sa-mi recomandati ceva. Voi ce sutien folositi la fitness? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Quelle are sutiene ptr sustinere, sutiene power plus Simone,cu vreo50-60 lei.Incearca si La redoutte.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 13-December 12 Member No.: 11,555 ![]() |
Eu am o pereche de adidasi Puma Drift Cat pe care i-am cumparat de pe SPAM la un pret promotional pe care ii folosesc chiar si atunci cand merg la sala pentru ca sunt comozi si au talpa joasa.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La Decathlon se gaseste imbracaminte pentru sport super faina la preturi super bune!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 02:04 AM |
|