![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 24-October 09 Member No.: 7,351 ![]() |
Mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
pina la urma daca ar fi perfect nu ar fi o mare plictiseala? Chestiune valabila si in rindul femeilor dar si al barbatilor... E foarte adevarat ce spui. Pe de alta parte, nu stiu daca iti doresti un barbat perfect.Eu cred ca iti doresti un anume barbat la un moment dat,cu anumite calitati , pe care poate intr-un alt moment al vietii nu l-ai fi acceptat.Deci,exista un barbat pentru fiecare etapa a vietii. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 10-December 09 Member No.: 7,614 ![]() |
Eu cred ca exista barbatul perfect doar in ochii nostri, poate ca in ochii celor din jur are multe defecte.............. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 2-February 10 Member No.: 7,901 ![]() |
Perfectiunea se obtine foarte greu sau poate ca este pentru noi oamenii. Suntem intr-o continua evolutie/involutie in plan spiritual, mental, cat si biologic.
Chestia asta imi aduce aminte de neste versuri la care m-am tot gandit si nu gasesc iesire: Şi ca un tunet depărtat, Prin templul sfânt s-a ridicat Un vuiet aspru de furtună Şi-un glas puternic: Eşti nebună Vreai întuneric? Dar să-mi spui, Poţi face-ntunecime plină, În locul unde nu-i lumină? Şi întuneric unde nu-i Tu faci lumină? Zile triste Fără plăceri tu cum le crezi? Şi de există alb, nu vezi Că negru-l face să existe? Aceasta tu nu o-nţelegi? Vrei pentru tine alte legi? Dar pentr-un om stricat la minte Nu schimbă zeii ce-au făcut Ce-a fost în veci ce au trecut, În veci va fi de-acu nainte, Bun aici e vb de alceva, fericirea si suferinta si interdependeta dintre ele, dar.. poate fi aplicat si pe tema asta. Va las sa cugetati, chiar vreti perfectiune la cineva? Se poate sa existe numai calitati fara defecte?. Parerea mea este ca trebuie toti sa cautam perfectiunea in tot, inclusiv la parteneri de viata. Dar poate ideea este doar sa o cautam, nu sa o si gasim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper ca nu am fost un snob, sau "troll"(ca cica asa ii zice) nu asta a fost intentia. Versurile sunt din Cosbuc, Povestea Trandafirilor, vo recomand cu mare placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) OFFTOPIC: Cum bag singnature, careva help? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 9-February 10 Member No.: 7,955 ![]() |
Exista doar daca doriti dumneavostra, domnisoaele si doamnele sa existe.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
barbatul perfect?..dar oare exista femeia perfecta?suntem mereu in cautarea perfectiunii,asta e bine ptr.ca ne defineste ambitia si perseverenta dar....odata,demult,credeam ca sunt perfect si ceream acest lucru si celor di jur...insa actuala iubita..doamne ajuta si viitoarea sotie,sper...chiar e sufletul meu pereche si ma completeaza in tot......care e si psiholog de meserie m-a facut sa inteleg ft multe lucruri....cateodata daca nu mai mereu cerem ca cei cei din jur sa fie perfecti..dar oare noi suntem?...am ajuns, ft.multi dintre noi sa judecam dupa aparente....oare sufletul unei persoane si inteligenta unde le lasam?cel din jur nu poate fi perfect ci doar sa te completeze.....
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 1-March 10 Member No.: 8,082 ![]() |
Fiecare dintre noi are un ideal in ceea ce priveste barbatii, asa ca eu nu cred ca exista barbatul perfect ci barbatul ideal, asta pentru fiecare in parte. Pot sa spun ca l-am gasit si asta pentru ca este exact asa cum l-am visat intodeauna, dar fiind ideal pentru mine poate nu este pentru altele. Spun asta pentru ca noi ca oameni suntem diferiti unul fata de celalalt si implicit visam la cu toate alte lucruri si barbatul ideal pentru una nu inseamna neaparat ca este ideal si pentru celelalte...... Va doresc la toate sa va gasiti persoana pe care o visati si langa care sa fiti fericite si imi permit sa va dau un sfat: nu il cautati prea mult pentru ca el oricum va intra in vietile voastre si cand se va intampla asta veti simti ca el este centrul universului vostru, cu bune si cu rele, frumos sau mai putin frumos, open-minded sau introvertit, oricum ar fi el veti sti din surse sigure sau mai putin nesigure ca el este JUMATATEA!!!!! Va pup si va multumesc ca existati
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ellutza (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Felicitari pentru gasirea sufletului pereche. Esti o norocoasa! Unii cauta toata viata si nu gasesc. Si atunci sunt nefericiti si striga: nu exista! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Eu am o parere destul de clara in privinta asta, desi poate ca e putin controversata: o data ce te accepti tu pe tine ca femeie, cu defecte si calitati, incetezi sa cauti perfectiunea. Iti dai seama ca si celalalt are defecte exact cum ai tu, poate aceleasi, poate altele, dar toate insusirile astea il fac sa fie cine e. Si practic noi asta iubim: esenta. Ca o fi uneori mai agitat ca o fi uneori mai ciudatzel asa de fel, inveti sa i le accepti si sa vezi farmecul din ele. Eu asa cred ca ar trebui sa mearga treburile. Cat despre perfectiune: e ceva... subiectiv. Ce tie iti displace alteia ii poate place. Am incetat demult sa caut perfectiunea.
|
|
|
Carmen Ivan |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu existabarbat (link editat) perfect, sau femeie perfecta. Vorbim despre o chestie destul de subiectiva, fiecare apreciaza calitati distincte.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:13 AM |
|