![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Carmen, la urmatorul link se lasa cu ban.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Barbatul perfect e cel care nu poate fi atins, la care nu se poate ajunge cu usurinta, care ramane sa fie acolo sus, un Zeus printre zei, si un Hercule printre oameni. Barbatul perfect e cel care are destul umor sa te faca sa razi, care are destula inteligenta sa te lase fara replici, destul de romantic, cat sa te surprinda, conduce masini perfecte, este infipt bine pe motocicleta, si isi da casca jos cu mare atentie. Barbatul perfect stie sa cucereasca o femeie fara ca macar sa-si doreasca asta. Barbatul perfect stie sa faca totul faca ca macar sa se chinuie sa faca asta.
Am intalnit barbati perfecti. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Subiectul asta despre barbati/femei perfecte imi aduce o scena pe care nu o pot uita dintr-un film de nota zece vazut acum multi ani " Good Will Hunting" 1997, cum povesteste Robin Williams despre sotia sa care dadea pârturi noaptea.
Link direct spre Youtube: http://www.youtube.com/watch#!v=6WAyln...feature=related Nu stiu daca scoasa din context e la fel de explicita scena (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In completare: http://www.youtube.com/watch#!v=jg_9FQ...feature=related Ideea de baza e ca micile imperfectiuni ne fac unici si memorabili. Lucrurile mici care ne construiesc imaginea sunt cele care conteaza. Parerea mea e ca dragostea odata instalata este absolut oarba.. nu mai vezi defecte, nu mai vezi nimic urat. Am avut parte de asta, era perechea perfecta doar pentru mine desi unii prieteni aveau o cu totul alta parere. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Dragostea nu este oarba. Dragostea se simte.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Pe mine perfectiunea ma oboseste, nu-mi place. Pentru mine barbatul perfect nu e ala care conduce masini perfecte sau ala care are parul aranjat perfect. Pentru mine barbatul perfect este ala care imi spune cand gresesc, care ma ia in brate atunci cand sunt bolnava( cu toate ca eu fac figuri), care imi spune ca-s sexy atunci cand arat ca naiba, care mai trage cate un part, care se alinta singur ca sa-l bag in seama, care are pofta de ceva bun cand eu nu am chef sa fac nimic...etc, etc. Da, am gasit barbatul perfect pentru MINE cu toate ca pentru altii nu e perfect. Cand l-am cunoscut nu mi-a placut de el, am inceput sa-l iubesc dupa foarte mult timp, dar el a avut rabdare cu mine. Barbatul perfect pentru mine si numai pentru mine este Bubu!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Corina, ce m-au emotionat cuvintele tale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Cori f frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 30-January 11 Member No.: 9,798 ![]() |
Ptr mine, barbatul perfect este barbatul care te face sa te simti perfecta! Si cred ca pentru noi, barbatul perfect este cel pe care noi il iubim, desi ptr ceilalti nu e atat de perfect!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 19-February 11 Member No.: 9,877 ![]() |
Barbatul perfect este barbatul care ti-l doresti . Si cum a zis colega care te face sa te simti perfecta!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:44 PM |
|