IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Exista barbatul perfect?
Diana.
post Aug 20 2010, 10:58 AM
Post #121

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Carmen, la urmatorul link se lasa cu ban.
Go to the top of the page

+Quote Post
citystella
post Aug 20 2010, 05:26 PM
Post #122

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Barbatul perfect e cel care nu poate fi atins, la care nu se poate ajunge cu usurinta, care ramane sa fie acolo sus, un Zeus printre zei, si un Hercule printre oameni. Barbatul perfect e cel care are destul umor sa te faca sa razi, care are destula inteligenta sa te lase fara replici, destul de romantic, cat sa te surprinda, conduce masini perfecte, este infipt bine pe motocicleta, si isi da casca jos cu mare atentie. Barbatul perfect stie sa cucereasca o femeie fara ca macar sa-si doreasca asta. Barbatul perfect stie sa faca totul faca ca macar sa se chinuie sa faca asta.

Am intalnit barbati perfecti.

+Quote Post
Bia
post Aug 20 2010, 05:40 PM
Post #123

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Si eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Tudor
post Aug 21 2010, 10:21 PM
Post #124

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

Subiectul asta despre barbati/femei perfecte imi aduce o scena pe care nu o pot uita dintr-un film de nota zece vazut acum multi ani " Good Will Hunting" 1997, cum povesteste Robin Williams despre sotia sa care dadea pârturi noaptea.

Link direct spre Youtube: http://www.youtube.com/watch#!v=6WAyln...feature=related
Nu stiu daca scoasa din context e la fel de explicita scena (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In completare: http://www.youtube.com/watch#!v=jg_9FQ...feature=related

Ideea de baza e ca micile imperfectiuni ne fac unici si memorabili. Lucrurile mici care ne construiesc imaginea sunt cele care conteaza. Parerea mea e ca dragostea odata instalata este absolut oarba.. nu mai vezi defecte, nu mai vezi nimic urat. Am avut parte de asta, era perechea perfecta doar pentru mine desi unii prieteni aveau o cu totul alta parere.

+Quote Post
citystella
post Aug 21 2010, 10:41 PM
Post #125

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Dragostea nu este oarba. Dragostea se simte.

+Quote Post
Corina
post Aug 23 2010, 09:22 PM
Post #126

Incurabil

From: Tulcea
Member No.: 7,788

Pe mine perfectiunea ma oboseste, nu-mi place. Pentru mine barbatul perfect nu e ala care conduce masini perfecte sau ala care are parul aranjat perfect. Pentru mine barbatul perfect este ala care imi spune cand gresesc, care ma ia in brate atunci cand sunt bolnava( cu toate ca eu fac figuri), care imi spune ca-s sexy atunci cand arat ca naiba, care mai trage cate un part, care se alinta singur ca sa-l bag in seama, care are pofta de ceva bun cand eu nu am chef sa fac nimic...etc, etc. Da, am gasit barbatul perfect pentru MINE cu toate ca pentru altii nu e perfect. Cand l-am cunoscut nu mi-a placut de el, am inceput sa-l iubesc dupa foarte mult timp, dar el a avut rabdare cu mine. Barbatul perfect pentru mine si numai pentru mine este Bubu!

+Quote Post
Teocris
post Aug 24 2010, 05:53 AM
Post #127

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Corina, ce m-au emotionat cuvintele tale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Aug 24 2010, 04:26 PM
Post #128

Invincitus

Member No.: 8,431

Cori f frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Elizuca
post Feb 6 2011, 02:54 PM
Post #129

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 9,798

Ptr mine, barbatul perfect este barbatul care te face sa te simti perfecta! Si cred ca pentru noi, barbatul perfect este cel pe care noi il iubim, desi ptr ceilalti nu e atat de perfect!

+Quote Post
Ioana.
post Feb 19 2011, 02:53 PM
Post #130

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 9,877

Barbatul perfect este barbatul care ti-l doresti . Si cum a zis colega care te face sa te simti perfecta!

+Quote Post

17 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:44 PM