![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am ras cu lacrimi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Parca te-am vazut cu ieseai cu spuma in cap si schiopatand in pragul usii si cum ti se zbatea o vena si ochiul drept cand ai vazut ca nu ploua (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu intreba! Daca imi aparea in cale in secunda in care era sa imi rup gitul pe scari, il faceam arsice! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 20-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,524 ![]() |
exista barbatul perfect pentru tine, nu trebuie sa fii oarba dar nici sa nu te indragostesti pentru ca iti este teama ca nu este barbatul perfect
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Vai, deci eu, in momentul in care ne intoarcem in tara, intr un apartament cu 3 camere frumoase si mari, si fara usa la bucatarie, in care dai de cum intri in casa, am zis ca daca nu se mobilizeaza, io asa las! Ca e una sa mai fac io si el sa o frece aici, intr un apartament cu o camera, si alta in 3. Io am inceput deja sa lucrez la asta. Nu se misca, nu fac nici eu! Sanatate! Sa ne manance bacteriile!!!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, sa iti spun un secret: pune-l la treaba de la inceput, pentru ca altfel o sa patesti ce am patit eu: le fac singura pe toate si nu e ok deloc!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 8-May 13 Member No.: 11,823 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ai dreptate
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Diana, m-ai omorat! Macar a stiut sa salveze situatia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asta cu sosetele si boxerii.......hmmm imi suna tare cunoscut! Nu stiu de ce, dar indiferent cat de ordonati ar fi barbatii, la capitolul sosete si boxeri parca au fost facuti de aceeasi mama! Parca ar fi catelusi care-si marcheaza teritoriul (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Domnul Scama al meu, m-a innebunit cu ordinea, in schimb, asa ordonat cum e el, tot isi lasa el o pereche de sosetele sau boxerasi prin casa! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 21-May 15 Member No.: 12,858 ![]() |
Exista barbatul perfect, e ala care nu tine cont de defectele femeilor.
|
|
|
![]()
|
|
Exista barbatul perfect, e ala care nu tine cont de defectele femeilor. ... si nici de ale lui?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 21-May 15 Member No.: 12,858 ![]() |
Barbatul perfect n-are defecte, de aia e perfect. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 07:56 PM |
|