![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
QUOTE Pt mine un barbat care ma poate prinde este cel cu care pot rade in hohote pt ca-n opinia mea umorul vine mana-n mana cu istetimea. cleo sunt perfect de acord cu tine.... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Si sa fie stabil (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi se pare a fi unul din atributele de baza.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 8-July 07 Member No.: 1,913 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) eu cred ca omul perfect este acela care are defecte nesemnificative pentru partener
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) kris
speram sa te simti bine la noi! |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Există, fireşte că există. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Numai că este plăntuţă pe cale de dispariţie, protejată prin lege - prin urmare păstrată īn rezervaţii naturale. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu i-aş putea nega existenţa, m-am făcut eu mare, este adevărat, dar de Făt-Frumos n-am uitat īncă. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trecānd peste glumă, perfectul din expresie nu poate, nu trebuie şi nu ştie să fie jucăria nimănui. Nici măcar (sau mai ales (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) a mea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nici eu nu cred ca exista perfectiune, exista compatibilitate. Eu cred ca daca isi tolereaza unul altuia defectele e Ok.
Apoi cred ca daca unul din parteneri incearca sa-i impuna celuilat diverse chestii atunci e posibil ca fiecare s-o ia pe alt drum. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
parerea mea este ca eu sunt barbatul perfect....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
pentru cine??! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
hmmm.....ar fi mai bine sa fie mai mult parerea EI de cat A TA (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle...din putzul gandirii mele, ca tot vine weekendu' si trebe sa-mi incep sedinta de relaxare asap: deci...fiti atente la baiatu....nu-mi doresc barbatul perfect, deoarece nici eu nu le am pe toate oricum...si vorba aia: suma tuturor viciilor trebe sa fie constanta! pai nu? asa ca se lasa de una, apare alta, ce apare? nu stim...deci e mai bine sa-l iei si sa-l ai de la inceput cu suma viciilor constanta si in cunostiinta de cauza....apoi, vorba lui Cher - o mare fomeie, din pct meu de vedere - in cautarea barbatului perfect, ne putem petrece timpul cu cei plini de defecte, nu?...eu asa decretez!
Care mai doreste, care mai pofteste? PS: cleo are dreptate, daca ma face sa rad, e pesfect...totu' e sa nu rad fiindca ma gadila.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
totu' e sa nu rad fiindca ma gadila.... io nu ma supar daca imi gadila orgoliul... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (GLUMAAAA) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:58 AM |
|