IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Exista barbatul perfect?
splendora
post Oct 24 2007, 03:30 PM
Post #51

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

QUOTE(angelina30 @ Sep 26 2007, 06:27 PM) *
Super tare, Walpurgik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

e perfect valabil si la femei...
Go to the top of the page

+Quote Post
Ice_qween
post Nov 4 2007, 12:26 AM
Post #52

Musafir

Nu exista om perfect pe lumea asta,dar se poate stradui sa se apropie de perfectiune.Sotul meu se chinuie saracul si la cat sunt eu de mofturoasa pot spune ca in afara de niste chichite e perfect.

+Quote Post
Mistaco
post Nov 5 2007, 10:37 AM
Post #53

Musafir

QUOTE(walpurgik @ Sep 25 2007, 09:27 PM) *
Sunt la faza de hate-uiala si hăituială a tot ce inseamna barbat aproape de perfectiune, asa ca numai indrazniti sa ziceti ca exista asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

exista dar trebuie sa-l merite cine il cauta!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 5 2007, 01:31 PM
Post #54

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Total (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Pe unde ai umblat atita amar de vreme, dom`le? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 6 2007, 12:22 AM
Post #55

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

O gaaaaash exista barbati care se cred perfecti, interesant nici mie nu-mi vine sa cred.Am avut eu un prieten in liceu care si el la fel se credea si acum e singur, prea multa selfesteeme strica zic eu.

+Quote Post
scumpic
post Nov 17 2007, 12:59 PM
Post #56

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Nu e nimeni perfect.Important e sa gasesti barbatul potrivit pentru tine, care sa te iubeasca si sa te inteleaga.

+Quote Post
anne_06
post Dec 21 2007, 02:23 PM
Post #57

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Earth
Member No.: 2,874

QUOTE(angeldust @ May 18 2007, 12:38 AM) *
sunt intrebari retorice astea presupun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nu cred ca cineva e atat de absurd incat sa caute perfectiunea. Dar in caz ca mai exista si deplasati din astia, well ce sa spun...sa se pregateasca bine pentru dezamagirile ce vor urma, palmele dupa ceafa, suturile in fund....si trezirea la realitate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oare?
Eu chiar cred ca exista barbatul perfect, in masura in care totul este relativ pe pamant si "perfectiune" inseamna, de fapt, optimul tau propriu. Eu am gasit barbatul perfect, este cel care mi se potriveste, din toate punctele de vedere, cel care ma face fericita sa ma trezesc langa el dimineata!
Va doresc tuturor sa il gasiti pe "soulmate", el sigur exista undeva, poate chiar asteapta...trebuie doar sa stiti sa il identificati, sa nu il lasati sa treaca aiurea pe langa voi! Si asta e posibil, sa nu il recunoasteti, sa cautati ceea ce nu va trebuie si sa gasiti! De aici suturile in...

E doar pacat sa il lasati sa plece daca l-ati gasit!!

Si apoi, e important sa stiti sa il pastrati, sa ii aratati ca el este THE ONE! In fiecare zi: o mica dovada de iubire.

+Quote Post
Crynna
post Feb 27 2008, 10:04 PM
Post #58

Contaminat
*

Member No.: 2,371

Da..exista barbatul perfect...pentru fiecare femeie exista barbatul perfect. Important este sa stii ce vrei de la partener; ceea ce vrei de la el sa nu fie absurd; si sa stii sigur ca-ti poate oferi ceea ce doresti.
La fel de important este sa intelegi ce doreste el sa-i oferi si sa-l iubesti atat de mult incat sa-i oferi ce-si doreste.

Pare teorie nu-i asa?..
La mine n-a fost si nu e teorie. Traiesc de 17 ani fericirea unei casnicii frumoase, plina de iubire, cu un copil reusit , .
Dar stiti ca se plateste tribut pe fericire?...De doua luni cerul s-a intunecat si umbreste fericirea noastra... deoarece sotului meu i-a fost descoperita o tumora localizata pe glanda hipofiza...cu destul de multe complicatii.
Nu va puteti imagina ce bunatate de om!...este enervant de "perfect"...orice om care-l cunoaste il place intr-o clipa: este inteligent si modest, echilibrat cum nu am intalnit pe nimeni , deosebit de "omenos" si grijuliu, nu numai cu familia, ci cu orice om ....si are un umor debordant...prietenii si rudele ne viziteaza pentru a se binedispune pentru o perioada indelungata. Am o permanenta tendinta sa ascund fericirea mea in casnicie, de teama ca pot fi trimise "sageti"..care sa zdruncine echilibrul nostru.

Imi place acest forum...dar nu mai pot intra des..pentru ca suntem tot pe drumuri...si se apropie momentul operatiei...si pana atunci mai avem de rezolvat anumite probleme.
Vreau doar sa spun ca am toata nadejdea ca va fi bine..ca acest om minunat..care a vut o sanatate de fier pana acum...va iesi invingator din aceasta incercare

+Quote Post
kalua
post Feb 27 2008, 10:14 PM
Post #59

Musafir

Doamne-ajuta sa treceti cu bine peste hopul asta si sa va puteti bucura in continuare unul de altul!

+Quote Post
Crynna
post Feb 27 2008, 10:22 PM
Post #60

Contaminat
*

Member No.: 2,371

QUOTE(kalua @ Feb 27 2008, 10:14 PM) *
Doamne-ajuta sa treceti cu bine peste hopul asta si sa va puteti bucura in continuare unul de altul!

Multumesc din suflet Kalua!

+Quote Post

17 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 01:05 AM