![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multa sanatate sotului tau, Crynna!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa dea Domnu' sa fie toate bune, Crynna!
This post has been edited by roxanica10: Feb 27 2008, 11:56 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Crynna, m-au impresionat cuvintele tale. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa traiti ani multi fericiti in continuare.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Crynna, grea incercare pentru voi... sa dea Dumnezeu sa fie bine!!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 39 Joined: 7-October 07 Member No.: 2,371 ![]() |
Va multumesc tuturor pentru incurajari....ma ajuta foarte mult!
Am primit vesti...bune: In stadiul in care este tumora, sotul meu ar fi trebuit sa aiba parul complet alb, sa-i fi picat tot parul de pe maini picioare si restul corpului ... aria vizuala sa se fi ingustat foarte mult...si sa aiba disfunctii sexuale Dar slava Domnului ...are un organism asa de puternic, incat nu a aparut nicio problema din cele mentionate...nici medicii nu inteleg...cum e posibil ca la dimensiunea acestei tumori , locul unde e plasata si faptul ca apasa pe chiasma optica ....sa nu aiba aceste urmari firesti la toti pacientii cu aceasta problema. El avea doar de 2-3 ori pe an niste ameteli, timp de 2-3 ore, vedea obiectele in dublu exemplar si apoi se incheia cu o durere puternica de cap....dar...doar de 2-3 ori pe an (a facut multe analize si degeaba). Luna viitoare , in jurul datei de 20, va fi operat..iar el este tare bucuros ca nu-i taie craniul, ci il opereaza prin..nas! Cred ca nu e nicio placere sa cititi astfel de lucruri...dar va multumesc daca o faceti..pt mine e ca o terapie Si va multumesc din toata inima pentru incurajari! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Multa sanatate si putere amandorora!
Va doresc sa treceti cu bine peste aceasta incercare. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sanatate si putere sa aveti!
|
|
|
krikstian |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce e perfect pentru o diva e imperfect pentru o alta. Totul e sa te potrivesti intr-un anumit fel cu cel d elinga tine. Sa nu stai linga el din mila, obligatie sau d egura lumii. Si pentru ca sunt un locuitor al sectorului cinci iar nea Vanghelie si-a anuntat candidatura ma intreg ,,gramaticaliceste ,, vorbind daca l-ati intilni pe barbatul perfect nu l-ati vrea oare pe cel ...mai mult ca perfect?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu nu vreau un barbat perfect pentru ca m-as plictisi de el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare amuzanta chestia asta cu perfectiunea... mie si dragutului meu ne zic unii prieteni ca suntem cuplul perfect (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) , unii ca il tin sub papuc, altii ca el ma tine pe mine sub papuc... Dar la sfarsitul zilei tot ce conteaza e ca eu stiu ca eu nu sunt perfecta si nici el nu e perfect, dar ne straduim sa nu exageram cu lucrurile pe care ni le consideram defecte unul altuia. Poate sunt unii care se potrivesc suta la suta, nu au niciodata divergente de opinii, au fix aceleasi gusturi... dar dupa aia de unde evolueaza si cum? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:01 AM |
|