IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 3 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cand sexul nu mai e ca la inceput..., Fara sex ca la inceputuri
Cindy
post Sep 28 2009, 08:46 PM
Post #41

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie mi s-a parut foarte funny postul, fiind primul de altfel. Intentiile au fost clar altele, dupa cum le-a deconspirat si Diana!
Dar mie nu mi se pare un lucru rau sa discuti despre asta pe un forum. Este public dar pana la urma esti un anonim (mai mult sau mai putin, depinde de tine) si chiar daca nu ar fi asa, sunt lucruri practicate de peste 2000 de ani, nu trebuie sa ne ascundem dupa degete. Dar e doar parerea mea..
Go to the top of the page

+Quote Post
isabela87
post Oct 25 2009, 03:13 PM
Post #42

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,355

Buna,
Problema mea e alta: el ar vrea sa faca dragoste toata ziua, insa mie imi place romantismul,preludiul si pasiunea.
Incerc mereu sa ii explic sa traiasca momentul... El vine acasa si zice : esti gata?
sau : "mergem in pat ?"si face cu ochiul. Si multe alte momente rusinoase.
El e un tip foarte comic si jucaus, si la inceput imi placea cand facea asa, insa acum dupa tot acest timp m-am saturat.
II spun mereu ca nu imi place asa telecomandat si ca ar trebui sa ma schimbe banda.
Cum sa il fac sa inteleaga??

+Quote Post
Diana.
post Oct 25 2009, 03:30 PM
Post #43

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Inteleg ca el vrea s afaca sex toaa ziua, ca facutul de dragoste implica si ce vrei tu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In locul tau l-as lega si l-as fierbe la foc mic. Si vorbesc foarte serios. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
albinuza
post Oct 25 2009, 03:39 PM
Post #44

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Dacand sunteti impreuna? Si eu as face ce a zis Maat!
Si daca il refuzi ce zice?

+Quote Post
isabela87
post Oct 25 2009, 03:50 PM
Post #45

Contaminat
*

Il iubesc prea mult ca sa il fierb,insa o sa ma mai gandesc.
Suntem impreuna de 4 ani.
De obicei nu il refuz ,insa daca se intampla pune botu si eu ma duc la el ca s ail linistesc si ii explic in ca odata ca nu imi place in modul ala.
El se face ca intelege..facem dragoste si trece tot...la sfarsit ii spun "ai inteles nu? ca nu e posibil de fiecare data aceeasi poveste?".
Si el"da da,stiu ai dreptate".
Ma acuza ca eu nu iau niciodata initiativa..aaaa..... nu am cum sa o iau daca nu imi lasa spatiul sa il doresc. Ma vrea mereu.Zice ca sunt prea sexy, ca nu poate sa se controleze...
MIe imi place la nebunie sa fac dragoste cu el si e foarte atent in pat la placerea mea..in sainceputl,felul in care pune problema..nu ma excita deloc.
Stiu mereu c urmeaza..
ufff

+Quote Post
Diana.
post Oct 25 2009, 04:46 PM
Post #46

Fondator eLady.ro

Nu ai inteles despre ce fel de fierbere vorbeam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tie a inceput sa ti se para totul monoton, ai nevoie de "sare si piper". Pentru o viata sexuala e nevoie de chimie, nu doar de dragoste.

+Quote Post
isabela87
post Oct 25 2009, 10:11 PM
Post #47

Contaminat
*

Mai, eu cred ca am parte de o garmada de sare si piper in viata sexula(cel putin imi imaginez).
Suntem foarte nebuni cand e vorba de sex. O facem peste tot si in tot felul de pozitii... cate odata iau videocamera si ne filmam,o facem acasa la prieteni, cand mergem in vizita la parinti (ne facem ca ne spalam pe maini inainte de cina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) )... la munca si asa mai departe.
Ceea ce ma deranjeaza e modul in care incepem...nu reusesc sa ma excit deajuns pentru ca el imi spune tot ce ma asteapta.
Dupa cum am mai spus la inceput imi placea la nebunie,insa acum nu fac altceva decat sa incerc sa ii explic sa TACA si sa FACA.
Se face ca intelege pana data viitoare.
CHiar nu mai stiu cum sa ii explic.
Nu exista tratament pentru asa ceva?? (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)

+Quote Post
albinuza
post Oct 25 2009, 10:38 PM
Post #48

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Ai incercat sa il iei tu tare de cum intra pe usa? Sa ii spui ce vrei, unde, si cum? Si sa o faci de cateva ori, sa vezi daca ii place.

+Quote Post
Diana.
post Oct 25 2009, 10:39 PM
Post #49

Fondator eLady.ro

Atunci daca ai parte de o gramada de sare si piper... discutia e inutila. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Oct 27 2009, 10:54 AM
Post #50

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Isabela, cred ca stiu la ce te referi. Iti place sa faceti dragoste, in pat totul e perfect, insa el cam uita de partea cu preludiul si de faptul ca tu ai nevoie si de pupaceala fara sex. Te simti obligata sa faci sex si asta te face sa eziti atunci cand el te " invita".
Cu vorba buna nu cred ca rezolvi ceva, pentru ca barbatii au prostul obicei de "a se face frate cu dracul pana trece puntea". In mod normal noi, ca niste naive ce suntem, avem impresia ca o discutie buna si serioasa trebuie sa dea rezultate. Ei insa nu dau doi bani pe vorbe.
Incearca sa-i arati ceea ce vrei de la ei. Cum spune Fides, leaga-l de pat si arata-i ce inseamna un preludiu adevarat si la ce poate duce el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate ii va da un indiciu despre cum trebuie sa se poarte.

+Quote Post

7 Pages V  « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 09:12 AM