![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si Dore...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Vazand subiectul topicului m-am gandit si eu la fetele pe care le-am intalnit aici si care mi s-au legat de suflet...
Larysuca,delphina, angelito,blondina,albinutza,titzu...despre ele chiar nu mai stiu nimic... In rest le multumesc celor care mi-au simtit mie lipsa mai ales ca sunt persoane la care la randul meu tin din tot sufletul si apreciez toate prieteniile acestea legate aici... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ce s-o fi intamplat cu angelito? we miss u..
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De Cleo. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
De Cleo. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Pai Cleo sigur e la bucatarie. Ia sa vezi cum apare diseara cu o lista interminabila de bunataturi facute cu viteza luminii. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mie mi-e dor de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
DE Zibba si de Kitten mai stie cineva ceva? Ca ele erau f active si dintr-o data nu le-am mai vazut (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De Kitten absolut nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , Zibba isi luase licenta si-mi inchipui ca-i doamna doctoreasa printr-un spital barcelonez, o explicatie pentru absenta.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-e dor de Leea si de postarile ei nu numai la Montignac.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu ma intrebam ce e cu Kitten, nu a mai postat de mult si ea era foarte activa..
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:48 PM |
|