![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Eu ma intrebam zilele trecute ce o mai face Fluturel? pe acolo pe unde e?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
De Fluturica ma intrebam si eu. Sper sa vada numai frumuseti, sa roiasa in jurul ei barbatii. Ah, si sa nu trebuiasca sa munceasca din greu. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi-i dor de Andreea M si sper sa-i fie bine.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi-i dor de Andreea M. Si mai mi-era dor de cineva, dar imi scapa acusica. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E si asta o treaba, sa iti fie dor, dar sa nu stii de cine!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
spui io de cine ne mai e dor si mie si roxanicii! de ala80!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa-i Di...cum ai ghicit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi-e tare dor, dar o mai bazai eu din cand in cand pe mess....acum e destul de prinsa cu niste treburi de serviciu.
|
|
|
![]()
|
|
io ma tin sa o sun de nu stiu cind... da` reusesc io pina la urma!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ehh...io tes altele (cu ea)...si sper sa si-mi iasa. te tin la curent (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Gata, mi-am amintit de cine mi-era dor, c-am vazut-o c-a intrat. De BG domne....fetelor incep sa ma sclerozez, ca uneori imi fug gandurile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by roxanica10: Apr 9 2008, 08:40 PM |
|
|
krikstian |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu sunt mai nou pe aici, da de mine nu ii este dor nimanui?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:31 AM |
|