![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu sunt mai nou pe aici, da de mine nu ii este dor nimanui? hehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ia mai scrie cate ceva pe ici pe colo sa vedem pe urma daca ne revizuim dorul bine ai venit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
krikstian |
![]()
|
Musafir ![]() |
multam fain d eprimire. Sigur incerc sa mai postez de fiecare data cind am timp si lucruri de spus cu privire la subiecte. Sa aveti dupa amizezi placute distinse fapturi ale primaverii in ciuda vremii de afara
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
distinse fapturi ale primaverii ...
Foarte tare, mi-a placut asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ah krikstiane, nici pe forumul asta nu te dezici de dulcegarii .... las-o si tu mai moale daca intr-adevar vrei sa-ti duca lumea dorul la un moment dat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Rautate intruchipata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa inteleg ca-l ucnosti??
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
monicutza, tits, cire, forte, blondina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Berbe si mie mi-e dor de ele!!!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-e dor de Chinte!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Dar cu tits si forte ce se intampla? Mai stie cineva ceva de ele?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
vecino (nu ma pot abtine sa nu te numesc vecina, desi m-am mutat), i'm here (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:32 AM |
|