![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi si Forte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Oana 82 (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Forte a renuntat de tot, o agasau multele newslettere trimise din eLady, asa ca nu am avut alta solutie decit stergerea contului, cu toata parerea de rau, mai putin importanta decit supararea ei.
Oana... mi-i si frica sa ma gindesc la ea, sper sa o ajute Bunul Dumnezeu sa treaca cu bine prin tot. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si mie de Forte si de Meg.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie de Ala80, Stoina, Dore!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Nimphe, Berbecutza
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie de Nimphe.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Roxanico, Stoina m-a rugat sa va transmit salutarile ei si sa va asigur ca revine cat de curand cu voiosia ei cu tot. Acum e retinuta olecuta cu infiintarea unui padoc pentru cateii de pe strazi. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Multumesc fetelor carora le lipsesc. Si voi imi lipsiti...
Va citesc si sunt cu voi cat pot, pentru ca in ultima vreme am o viata foarte plina si agitata. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) agitata si plina in sensul bun, sper.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
M as bucura tare dupa ce se linistesc lucrurile sa revii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 12:09 PM |
|