![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Hei, ce faci Nimphe? Unde esti? Ai ajuns in Canada?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Teocris pe unde o fi? Ca parca n-am vazut-o de ceva timp?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Phili (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Ma gandesc la Oana, oare ce mai face? Stie cineva ceva?
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi este dor de toate fetele care au plecat !!! va simt lipsa !!!! poate va razganditi si reveniti !!!!! Kalua, Cleo, Master, Sweet, Angel, Nimphe.....si toate pe ale caror nickuri nu mi le amintesc chiar acum, dar va stiu si va simt lipsa.(sa nu va supararti cele pe care nu v-am pomenit dar nu stiu exact nickurile si nu vreau sa gresesc scriind gresit).Am intrat pe acest forum si am ramas doatorita voua tuturor, desi nu postam des va citeam cu mare drag si asteptam sa ajung la un calculator sa vad ce mai e nou, ce ati mai gatit bun ce poze ati mai postat.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si mie mi-e dor de gasca completa.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi e dor de toate, de ce nu reveniti, si eu va simt lipsa, e asa pustiu forumul fara voi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Era o adevarata placere sa deschid forumul si sa va citesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si mie.
Dar si Kalua a plecat? |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai kalua nu a mai postat, ma gandesc ca a plecat sau unde e? Serios, nu vreau sa jignesc pe fetele care sunt, dar e cam pustiu forumul si chiar li se simte lipsa celor care au plecat...haideti inapoi !!!!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu va spun sincer n am crezut nicodata ca pe forumul asta se va intampla asa ceva. Si daca stau sa ma gandesc ca dintr o prostie s a ajuns aici ma face sa ma gandesc serios ca defapt si in viata schimbarile majore bruste se fac din greseli si nu ne vine sa credem ce schimbari aduc.
Eu chiar cred ca defapt si lor le este dor , eu una cel putin as simti lipsa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:54 PM |
|