![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alexaa |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut,vi s-a intamplat vreodata sa vedeti cu unul din ochi sau cu ambii,niste mici musculite negre care se rotesc stanga dreapta atunci cand rotesti privirea?mie mi se intampla dar nu mereu,dimineata cand ma trezesc vad chestiile astea,de cateva luni,am astigmatism miopie port ochelari de 20 de ani,am fost la oftalmolog si nu e nimic in regula,dar totusi...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E de la oboseala ochilor.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu port ochelari din clasa a 4-a. Ii urasc! Acum sunt in perioada in care ma anim si fac sapaturi ca vreau sa-mi fac operatia cu laser. Va tin la curent daca imi iau inima in dinti pe cele care sunt curioase. De asemenea daca unele dintre voi cunosc cazuri reale cu astfel de operatii la clinica din Cluj sa-mi zica daca le-a reusit, daca is multumiti, etc. Asta bineinteles daca se incadreaza in regulile forumului si nu se considera reclama. Asteptam intai sa ne zica cineva daca e ok sa primesc informatii legate de asta si abia apoi sa-mi raspundeti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu vreau sa incalc regulili.
S. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am o prietena care a facut operatie in Bucuresti. Este foarte multumita, vede perfect si medicii au asigurat-o ca nu va avea nevoie de ochelari nici la 60 de ani.
Operatia a facut-o acu cativa ani, cand erau abia la inceput, deci ma gandesc ca acum au ceva experienta. Ar trebui sa-ti faci curaj (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Asteptam intai sa ne zica cineva daca e ok sa primesc informatii legate de asta si abia apoi sa-mi raspundeti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu vreau sa incalc regulili. Atata timp cat nu pune nimeni linkul catre clinica din cluj, n-ai de ce sa-ti faci griji. Mult succes in caz ca decizi sa faci operatia! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu aveam probleme cu lumina soarelui tot timpul, fiindca imi lacrimau ochii. Ochelari de soare nu pot sa port fiindca am miopie (-3) la ambii ochi, asa ca m-am chinuit cu lentile normale. Eiiiiii, da' inainte de Paste am avut o revelatie, plus ca am intalnit o vanzatoare tanara f amabila si intelegatoare...tot "biciclista"...mi-a recomandat o varianta tare simpatica pe care n-am putut s-o refuz: ramele de care m-am indragostit la prima vedere "Police" gri metalizat, cu lentile heliomate gri pal. La soare se transforma intr-o pereche minunata de ochelari de soare. Sunt moarta de placere si ma simt excelent cu ei...plus sexy...
Pe langa asta, am prins o oferta excelenta, am primit inca o pereche de lentile transparente si pt radiatiile PC-lui, un toc de ochelari, solutie si laveta pt curatarea lentilelor. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoreaso, aceeasi problema o am si eu si vreau sa-mi schimb lentilele actuale cu unele heliomate, insa ma deranjeaza ca vor fi ochelari de vedere cu lentile de ochelari de soare, atunci cand se inchid la culoare. Mie imi sta bine cu ochelari din aia mari si nu stiu cum sa fac sa imbin moda cu utilul. Mi-ar placea sa pui o poza cu ramele tale sa vad cum arata. Asta cred ca-i singura solutie, sa gasesti o rama care arata bine in ambele variante (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoreaso, aceeasi problema o am si eu si vreau sa-mi schimb lentilele actuale cu unele heliomate, insa ma deranjeaza ca vor fi ochelari de vedere cu lentile de ochelari de soare, atunci cand se inchid la culoare. Mie imi sta bine cu ochelari din aia mari si nu stiu cum sa fac sa imbin moda cu utilul. Mi-ar placea sa pui o poza cu ramele tale sa vad cum arata. Asta cred ca-i singura solutie, sa gasesti o rama care arata bine in ambele variante (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pun, cum sa nu! Stai sa-mi pun bateriile la incarcat si maine promit sa apar cu poze; sper sa fie pt ambele variante, interior si exterior, ca sa vezi care-i diferenta. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ochelarii mei noi de care-s tare mandra! Nu cred ca m-o tinut alta pereche pana acum sa-o port full time si sa nu am pitici pe creier:
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00799ok.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00803ok.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Tinand cont de poza asta, ar trebui sa apara o melodie cu "teacher don't leave the kids alone!" (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Esti super-sexoasa, ptiu sa nu te deochi! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:22 PM |
|