![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
am si eu masca aia mov.. in cutiuta galbena, dar nu mi s-a parut ca ar nuanta.
oare nu exista un produs diferit? lasa ca ma uit eu .. momentan nu am gasit in catalogul pe care il aveam pe aici :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
Nuantatoarele (pallete-cred k is cele mai cunoscute) iti schimba culoarea (cel putin in cazul meu) bine bine. Mai exact m-am facut roscata ,eu natural is satena , si era o culoare super, desi pe pachet era mega-aprinsa. Rezista pana la prima spalare, apoi treptat se duc (5 spalari e maxim dar nu ramane k la inceput ). M-am facut si satena apoi (eram vopsita atunci un blond inchis), a iesit ok.... iar bruneta a fost mai .... cah.... adik dupa ce m-am nuantat nu mi-a placut deloc culoarea care nu stiu de ce avea reflexe albastre... :- - violet si m-am spalat vreo trei patru zile si s-a dus...
Acum vreau sa incerc sampoanele Lush the blonde care , am vazut pe forumuri, cica ar deschide culoarea parului cu 4 nuante .Se gasesc in Beauty Shop si cred ca nu strica parul... pup`s & hugs |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
a incercat cineva vopseaua noua de la wella? cea care iese dupa 28 de spalari?
oare iese de tot.. de tot, sau mai raman urme? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa nu te prind ca-ti schimbi blondul ala deosebit al tau ca dau (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Meg, eu cred ca raman. De exemplu eu m-am facut cu nuantator de la Casting, deci nuantator nu vopsea, iar complet nu se ia deloc.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si o prietena de a mea s-a facut cu nuantator acum mai bine de o juma de an.
Si tot a ramas cu urme.Zic si eu ca wal,e pacat de culoarea ta sa o strici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
pai m-am intalnit cu cineva zilele trecute, avea o culoare super si ii statea si bine. ea fiind blonda inainte, cam la fel ca mine. d'aia m-a pocnit schimbarea.. am mai folosit wella, plic, dar a iesit complet dupa cateva spalari. cred ca am o poza pe grup cu parul spre roscat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
neatza, fetele, m-a trasnit si pe mine sa ma vopsesc.. dar nu cu vopsea pt ca vreau sa fie ceva temporar. deci da, as vrea ceva care sa iasa la spalat. dupa 3-4 spalari. in liceu imi mai luam violet de gentiana si imi dadeam pe par, blond + violet iesea si un gri si un blond mai .. deosebit asa si iesea numai bine duminica, ca luni aveam mate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ma faceam joia). am vazut ceva de la pallete, da parca mi-e frica sa incerc eu dupa capul meu..ce sfaturi imi dati? multumesc! :-* sampon nuantator de la L`Oreal...este foarte bun. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
imi puteti spune si mie exact numele si toate detaliile pt un sampon nuantator? daca se poate ...sa fie unul pe care-l pot gasi si prin canada, nu doar romania sau internet...(daca stiti). merci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:30 AM |
|