![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am incercat de la magazinul DM un fel de sare cu diferite arome se simt picioarele foarte racorite si soft, nu stiu cum ii zice dar e langa pile si creme scholl. Data viitoare ma uit si zic aici ca trebuie sa mi iau, vara imi place sa folosesc mai mult pt ca simt picioarele umflate de la caldura si praful din sandale si slapi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu folosesc asta si e foarte bun.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am tot luat diverse, in fiecare an ceva nou. Dar nu le folosesc. Adica picioarele tot cu crema de corp le ung, iar bai speciale nu le prea fac de lene. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 27-May 09 Member No.: 6,583 ![]() |
si eu am aceeasi problema ca lila. de foarte mult timp am ramas cu niste semne pe picioare (cateva si pe maini) si, fiindca am tenul foate alb, se vede foarte urat daca port fusta sau pantaloni scurti... si nu prea am idee cu ce pot sa scap. o sa incep si eu cu apa termala si crema de galbenele, si pe undeva am mai citit ca si spirtul e bun...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu folosesc in fiecare seara crema pentru ingrijirea calcaielor cu acid glicolic, vitamina A, si extract de musetel de la Farmec.
Il folosesc de un an de zile si mi se pare foarte bun, ca sa nu mai spun de pret. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie a inceput sa mi se usuce prea tare pielea de pe picioare, in specila de pe lab apiciorului si t alpa. Parca e scortoasa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rezolvat problema cu crema de la Scholl. Incredibil de repede, dupa doar a treia zi de utilizare, pielea talpilor parca era de bebelus! S-a reparat si pielea uscata a degetelor si a intregii talpi. Sincer, nu m-am asteptat sa functioneze atit de bine.
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Scholl_Cracked_Heel_Repair_Cream_60.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am vazut-o si eu la farmacie insa mi-a fost teama sa o cumpar pentru a nu avea parte de un alt esec. Bine ca ai incercat-o tu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am incredere in tine, prin urmare o voi achizitiona si eu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
La mine a dat rezultate, chiar nu ma asteptam. Sper sa functioneze si la tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Fetelor, din cauza cizmelor, iarna asta, am facut vreo 2 bataturi mai uratele pe degete. Aveti idee daca se mai scapa de asa ceva? Si daca da, cu ce? Ca vine vara si arata urat, nu sunt de afisat... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 11:14 AM |
|