IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> A fi sau a nu fi ... amanta ?!
lxn
post Jul 22 2008, 09:46 AM
Post #121

Musafir

Eu sunt intr-o oarecare masura de acord si cu Scorpi si cu Angel. De multe ori, barbatul e de vina, de la fel de multe ori, sotia e cauza. Insa nu putem nega si vina amantei. Chiar nu pot trece peste chestia asta si nu pot sa o absolv de vina pentru ca, daca ar fi stiut sa refuze si sa se eschiveze, asa cum zicea Roxi, n-ar mai fi existat amanta x si nevasta inselata y.

E vorba de bun simt in primul si in primul rand, si trebuie sa recunoastem ca o femeie care devine amanta e incantata de atata atentie (atentie care i s-ar fi cuvenit sotiei, dar nu o mai primeste) si alimenteaza toate nebunia care ia nastere. De la un simplu flirt nevinovat se poate ajunge la mult mai multe chestii, si cand tu, ca amanta, pui paie pe foc, apai n-are cum sa nu arda focul. Daca il stingi in schimb cu apa, fumega o vreme si se calmeaza.

Problema e ca sunt femei cu principii care nu vor sa ia frimiturile, si mai sunt femeile carora le place postura in care se afla si alimenteaza situatia cu nonsalanta. Deci nu, eu nu dezvinovatesc amantele, au si ele partea lor de vina, depinde de caz. Absolut, ponderea de vina a barbatului este mai mare, dar amanta isi vāră si ea coada unde nu-i fierbe oala. (cum ramane cu amantele alea care-si conving iubitii sa divorteze, sa-si lase copiii si sa le ia pe ele si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti? sunt barbati naivi care fac asta si apoi se trezesc ei inselati de minunata amanta... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jul 22 2008, 10:10 AM
Post #122

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

aa n-am timp sa comentez. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
cum adica lxn barbati naivi care fac asta! sunt barbati care au facut asta, si eu cunosc, si acum sunt happy in love cu amanta de atunci.
si eu sunt de parere ca amanta nu are nici o gara cu casnicia pe cale sa fie distrusa cum zici tu.
doar daca, amanta cunoaste sotia, sau sunt prieteni de familie sau ceva de genul. atata timp cat nu au nici un fel de lucru in comun, nu vad unde ar fi vina ei. pt ca barbatul e cel care se duce si incepe...vai daca ai sti acasa ce situatia... nebuna tipa, copilu se drogheaza... si din astea. de cele mai multe ori amanta nici nu aude cehstiile astea, pentru ca toti baga aceeasi placa expirata ca sotia e o scorpie. auzi? scuza-ma nu o cunosc pe nevasta.ta si nici nu vreau. nici macar din povesti.
cum au zis fetele, femeiea e aia careia i se da cu barda in cap, si e judecata, chit ca e amanta, chit ca e sotie inselata, chit ca e sotie care inseala.
nu ai sa auzi discutie intre 2 barbati:
- bai, stii, io am amanta.. e buna p..da...
- hai mah... cum poti sa-i faci asta lu nevasta-ta... esti un porc ordinar nesimtit fara sentimente. da nevasata-ta nu e om mah? cum sa o inseli mah dobitocule?
nuuu o sa auzi? da mah? ce tare!! si cum faci sa pleci de acasa? ca io nu am reusit...

pe cand intre femei, stim toate f bine care sunt reactiile...
si acum mai trag o linie si mai zic mai tarziu... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
fata de fum
post Aug 29 2008, 01:22 AM
Post #123

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,567

ideea mea e. tot respectul pentru niste peroane care sacrica totul, intreg prezentul fara a avea o certitudine cat de mica pt viitor

urmeaza-ti visul oricar ar fi ala
caci daca ti-ai lasa iubirea asa imprfecta cum e sa moara, ai murii si tu o data cu ea.

+Quote Post
Diana.
post Aug 29 2008, 01:45 AM
Post #124

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... Bineee ziciiiii, daaarrr , ceee teee faciii dacaa estiii tuuu nevastaaaa ?!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
C4li
post Sep 1 2008, 12:38 AM
Post #125

Musafir

E prea usor sa apelezi la bun simt. E relativ.. sunt prea multe variabile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca ai un scenariu cat de cat concret tot ar ramane o gramada de probleme. Si eu am idei fixe, dar asta nu mi se pare o aditie prea buna la lista. Sa refuzi alternativa vietii actuale .. e ceva de luat in seama. in matematica, probabilistic vorbind, cel mai bine e sa alegi mereu noua optiune..

Totul pleaca de la religie si indobitocirea lumii si manarea ei spre formarea de noi celule ale societatii, si in niciun caz spre fericirea lor. Casatoria si relatia din ziua de azi, slava domnului nu mai e ceva atat de greu de dizolvat (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 1 2008, 01:35 AM
Post #126

Fondator eLady.ro

Apelez la bun-simt pentru ca nu sintem animale. Cel putin in teorie, pentr ca, de multe ori, practica arata ca oamenii au devenit mai rai decit animalele. Ce nu pot eu intelege cum o femeie se poate cobori intr-atit incit sa accepte statutul de amanta. Pentru ca, din punctul meu de vedere, tebuie sa fii extrem de slaba (sau extrem de putorisca) ca sa fii multumita sa rivnesti la barbatul alteia. Daca esti asa buna si desteapta si frumoasa, de ce nu esti in stare sa cuceresti un burlac?!

+Quote Post
C4li
post Sep 1 2008, 01:48 AM
Post #127

Musafir

eu vorbeam de altceva ... nu am zis sa accepti statutul de amanta .. ci de acceptat o relatie cu un tip legat de cineva, si tu fiind legata la randul tau de cineva. Desi e ceva placut si in asta .. daca cuplurile se cunosc (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 1 2008, 02:07 AM
Post #128

Fondator eLady.ro

C3, unde mai e dragostea atunci? Dragostea e egoista, nu se imparte. Cind e vorba doar de sex, nu mai conteaza nimic, dar aici vorbim de dragoste.

+Quote Post
C4li
post Sep 1 2008, 02:54 AM
Post #129

Musafir

eu am alta notiune de dragoste . nu imi place aia pe care ti-o baga in cap "la scoala". Egoismul , gelozia , dragostea sunt stari de moment. Depinde cat de mult iti autosugestionezi si faci sa dureze totul. Daca nu pui planul sentimental pe primul loc ti se schimba cu totul perceptia. Lumea se transforma cu tot cu baremurile astea. Amorul e un domeniu prea instabil ca sa iti pariezi fericirea pe el.

This post has been edited by C4li: Sep 1 2008, 02:55 AM

+Quote Post
Cleo
post Sep 1 2008, 04:38 AM
Post #130

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

C4 imi place ce-ai spus insa ce e stabil in teoria ta in cazul asta?
ca sa extind o teorie, pana la urma totul e relativ si depinde de noi cum jonglam cu toate variabilele. formula general valabila nu exista

+Quote Post

24 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 11:49 AM