![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am citat ca sa iti raspund la obiect pentru fiecare ineptie debitata.
C4li, mai bine sa fiu previzibila decit sa las sa-mi intre in chilotei jumate dintre urmasii lui Adam in numele "let`s fiuck together in sweet harmony". Stii cum se cheama ce "propovaduiesti" tu? promiscuitate, libertinaj, curvie pe de-a dreptul. Si daca si Anjel crede ca esti troll, atunci nu vad de ce nu am proceda in consecinta. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Good point! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
... "stabil" e implicarea in ceva ce nu presupune relatii sentimentale(ex: slujba hobby-uri). Omul modern e in stare sa fie fericit si singur. Sunt atatea optiuni. ... hai sa ramana scris aici mie-mi pare un soi de autosugestie care ar vrea sa sfideaze realitatea "sint fericit, sint fericit, sint fericit" .. "n-am nevoie de nimeni, n-am nevoie ... " comparam mere cu pere. starea sufleteasca data de un loc de munca (si restul de hobby-uri asemenea) si aceea data de o persoana care ne e draga intr-un fel special si unic. doftoreaso I got you. Am trait genul de telepatie de care spui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . unoeri e infricosator. locul amantei e din start pecetluit cu " ciumat" exista atat de multe scenarii pe cat de multi protagonisti. Nu se stie niciodata de unde sare iepurele si te trezesti intr-o situatie complicata fara sa vrei Eu sint mai potolita in a arunca vorbe acuzatoare pt ca am vazut povesti perfecte destramate cand te asteptai mai putin. Deci ruptura e de cautat in primul rand in cuplu si-apoi in a 3-a persoana care a aparut. Nu vorbesc de situatiile in care el e intr-o criza, oarecare, a varstei de 30 de 40 de 50 si cauta o mangaiere ieftina a orgoliului, vorbesc despre situatiile in care apar si sentimentele si se complica totul. Desi povestile astea complicate rar au happy end. El cu nevasta lui pe nume Muma padurii si ea, amanta, o zana a zanelor minunata si nedescoperita inca de fetii frumosi. Si cei 2 se gasesc si uite-asa incepe saga fericirii. Istoriile de genul asta sint mult prea rare. De regula predomina gustul amar. promiscuitatea, necinstea etc. si scenariile de genul asta sint greu de acceptat pt ca de fiecare data se strecoara si gandul "daca as fi eu in situatia asta?" |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O sa va pun miine mesajul trimis din contact de don`soara asta. Nu zice nimic bun de domnia sa.
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei? unde-i mesajul?
|
|
|
![]()
|
|
Am uitat de el, trebuie sa ma duc la birou ca acolo l-am descarcat in outlook.
Oricum, mesajul "de dulce" era la adresa mea. Insa don`soara aceasta nu mi-a zis ca e cazul sa ma dau afara din forum, ca nu-s buna de nimic. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
A fost primit urmatorul articol pe eLady:
Categoria: Animale de companie Titlu: Doamna administrator catzelusha nebuna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Continut: Am castigat ^^!! fetitza mica inchisa intro cutie de chibrituri, traieste-ti viata in fantezie.. poate o sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sayonara Autor: CALI Email: prostie@admin.go.h8 IP: da, il stim |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 23-January 08 Member No.: 3,113 ![]() |
am citit tot,foarte interesant,dar cel mai pertinenta opinie mi s-a parut a veni de la dr. wise(va spune o femeie cu 15 ani de casatorie la activ,2 copii bune si rele...)
felicitari pt dr wise,mi-a placut mult. cea mai pertinenta opinie,scuze... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc.
Stiti ce-am descoperit pana acum, totusi? Cate tentatii apar...si apar, damn it!...ei bine, totul pare rupt din soare si perfect in prima parte (cat de lunga-i prima parte difera de la caz la caz, functie de conditia "psihica" a zburatorului). Dupa care "zburatorii" se molesesc de atatea declaratii si efort si revin la banalitate. Fac toti "fassssss". Si de fiecare data ma felicit ca m-am ales doar cu partea frumoasa a relatiei si nu am trecut la mai mult. Si fiecare experienta de felul asta imi intareste ideea ca partenerul pe care-l am de 20 ani batuti pe muchie luna asta e The One. Nu e el perfectiunea intruchipata, dar asa, cu bune si rele, ma intelege si ma face fericita. Si are incredere in alegerile mele, oricare ar fi ele. De fapt, imi respecta libertatea de a alege. Si mai cred ca fericirea aceea mult cautata, perfecta, care-ti da o stare de beatitudine excelenta si te face sa crezi ca poti muta muntii din loc exista, dar e asa de scurta durata ei, incat e bine s-o consumi atunci cand apare, dar cu grija. Vorba reclamei, excesul dauneaza grav sanatatii. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mare adevar ai spus tu aici, Doctoreaso!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:35 AM |
|