![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 24-October 08 Member No.: 5,194 ![]() |
plizzzzzzzzz, ce i asta? acum plangem sotiile? pai daca nu stiu sa si tina barbatul ocupat! si cea care strica relatia a 2 persoane .. nu cred ca poate strica o relatie buna (ca perfecta nue xista). trebuie ca sunt niste fisuri pe acolo care se adancesc odata cu aparitia noii persoane. bun, dar de barbatul care are 3 sotii ce mai ziceti? alea's sotii, nu's amante. si io-te ca el se poate imparti (ca asa cere Coranul) si toate's fericite. numai noi avem simtul proprietatii! daca ai avea o relatie de 20 de ani si crezi ca totul functioneaza extraordinar intre voi bazandu-te si avand incredere in el si ai constata ca totul se duce de rapa din cauza unei fatuce de 20 de ani ai mai gandi la fel? Multumesc. Stiti ce-am descoperit pana acum, totusi? Cate tentatii apar...si apar, damn it!...ei bine, totul pare rupt din soare si perfect in prima parte (cat de lunga-i prima parte difera de la caz la caz, functie de conditia "psihica" a zburatorului). Dupa care "zburatorii" se molesesc de atatea declaratii si efort si revin la banalitate. Fac toti "fassssss". Si de fiecare data ma felicit ca m-am ales doar cu partea frumoasa a relatiei si nu am trecut la mai mult. Si fiecare experienta de felul asta imi intareste ideea ca partenerul pe care-l am de 20 ani batuti pe muchie luna asta e The One. Nu e el perfectiunea intruchipata, dar asa, cu bune si rele, ma intelege si ma face fericita. Si are incredere in alegerile mele, oricare ar fi ele. De fapt, imi respecta libertatea de a alege. Si mai cred ca fericirea aceea mult cautata, perfecta, care-ti da o stare de beatitudine excelenta si te face sa crezi ca poti muta muntii din loc exista, dar e asa de scurta durata ei, incat e bine s-o consumi atunci cand apare, dar cu grija. Vorba reclamei, excesul dauneaza grav sanatatii. esti sigura ca totul este ok sa nu te imbeti cu apa rece si sa afli ca de fapt doar tu traiai in lumea ta de vis? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Vorbim ca sa vorbim? Poate ne spui si unde vrei sa ajungi cu punerea sub semnul intrebarii a unor spuse mai vechi!? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 24-October 08 Member No.: 5,194 ![]() |
Eu sunt intr-o oarecare masura de acord si cu Scorpi si cu Angel. De multe ori, barbatul e de vina, de la fel de multe ori, sotia e cauza. Insa nu putem nega si vina amantei. Chiar nu pot trece peste chestia asta si nu pot sa o absolv de vina pentru ca, daca ar fi stiut sa refuze si sa se eschiveze, asa cum zicea Roxi, n-ar mai fi existat amanta x si nevasta inselata y. E vorba de bun simt in primul si in primul rand, si trebuie sa recunoastem ca o femeie care devine amanta e incantata de atata atentie (atentie care i s-ar fi cuvenit sotiei, dar nu o mai primeste) si alimenteaza toate nebunia care ia nastere. De la un simplu flirt nevinovat se poate ajunge la mult mai multe chestii, si cand tu, ca amanta, pui paie pe foc, apai n-are cum sa nu arda focul. Daca il stingi in schimb cu apa, fumega o vreme si se calmeaza. Problema e ca sunt femei cu principii care nu vor sa ia frimiturile, si mai sunt femeile carora le place postura in care se afla si alimenteaza situatia cu nonsalanta. Deci nu, eu nu dezvinovatesc amantele, au si ele partea lor de vina, depinde de caz. Absolut, ponderea de vina a barbatului este mai mare, dar amanta isi vâră si ea coada unde nu-i fierbe oala. (cum ramane cu amantele alea care-si conving iubitii sa divorteze, sa-si lase copiii si sa le ia pe ele si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti? sunt barbati naivi care fac asta si apoi se trezesc ei inselati de minunata amanta... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ) ai dreptate si inprimul rand ar trebui sa nu te multumesti cu resturi si sa ai bunul simt sa ai ceva al tau nu ceva al atuia .eu gasesc ca vina este si a amantei findca ar trebui sa aiba putin respect pt femeia inselata si sa se gandeasca ca mai devreme sau mai tarziu aceste relatii se razbuna si ar putea sa devina ea cea inselata,NU CRED CA AS PUTEA IUBI BARBATUL ALTEI FEMEI stiind ca el merge seara la ea si ea nu stie de existenta amantei, si nu este cu mine din respect pt mine cat si pt cealalta as vrea sa cred ca mai exista dragoste curata in lume si ca nu sunt ultima care crede in asa ceva . Vorbim ca sa vorbim? Poate ne spui si unde vrei sa ajungi cu punerea sub semnul intrebarii a unor spuse mai vechi!? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu cred ca ai inteles sau tu esti amanta? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
o vizita la Regulament te va lamuri ca Mesajele de tip trolling vor fi sanctionate drastic. La fel si mesajele de tip „flame"- deschiderea de topicuri sau mesaje menite sa genereze scandal. Nu sintem la mahala.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Parerea mea vis-a-vis de subiect o stiti. Insa la asa "iesiri" de mai mare jena, ban fara discutii suplimentare .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Nu stiu de unde sa incep,dar va spun ca eu am o fobie cu inselatu asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Nu am inselat cu toate ca ocazii ar fi fost si pentru ca ma gandesc eu asa: ca trebuie sa fie foarte dureros sa fii inselata.Dar barbatii nu gandesc la fel (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) si cred ca ei au o mare vina pentru ca nici o femeie nu-i violeaza.Ei mai spun ca nu au rezistat tentatiei,dar ce draga s-a urcat aia cu forta pe tine?Daca barbatul este intr-o relatie sau mai grav are si copii,ar fi bine ca amanta sa se gandeasca in primul rand ca lasa copiii fara tata ceea ce e ca o crima.Dar asta se intampla rar ca si atunci cand barbatul recunoaste in fata sotiei ca are amanta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .Daca nu e instare sa fie fidel atunci duca-se cu Mos Craciun (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Eu mai cred ca si arata ca sunt disponibili si asa cad in plasa femeile,ca multora le place acasa cu nevasta care ii asteapta cu masa pusa si la amanta care-i asteapta cu patul cald.Mai depinde si de situatie caci unele stiu de la inceput ca e insurat iar altele afla prea tarziu si deja sunt indragostite.Depinde de ele cat de devreme sau de tarziu se trezesc la realitate.Cert e ca nu trebuie sa judecam prea aspru amantele,caci intr-o zi s-ar putea sa se trezeasca si ele inselate si poate sunt eu de moda veche cand spun ca "ce nu-ti place altuia nu-i face" (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Va pup pe toate si sper sa nu va suparati pe mine pentru cele zise. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 23-March 09 Member No.: 6,147 ![]() |
Fetelor, ma tot gandesc de vreo cateva zile....care o fi radacina problemei? Vad zi de zi tot felul de cazuri, amantlacuri, neveste inselate, divorturi, familii destramate. Intrebarea ar fi urmatoarea : de ce ajungem noi femeile (si spun "noi" pentru ca da, am fost si eu la un moment dat in aceasta neplacuta situatie) sa devenim amante? Desigur, povestea e alta de la caz la caz, fiecare amanta isi imagineaza ca in cazul ei este ceva special. Dar totusi stau sa ma intreb daca nu cumva miezul problemei este pe undeva comun. Sa fie oare vorba despre tentatia fructului oprit? Inseamna ca ne multumim cu putin? Consideram ca tot e mai bun decat nimic? Sa fie vorba de principii si valori? Ce fel de atractie mistica exercita asupra noastra barbatul insurat? Daca ati fost in situatia asta, sau cunoasteti cazuri sau pur si simplu aveti o parere, ajutati-ma sa inteleg. Eu sunt noua aici,dar imi permit sa iti raspund pt ca am fost in situatie si iti spun ce am simtit eu;el e mai mare ca mine 12/ani am simtit siguranta .faptul ca nu calci, speli,gatesti etc nu probleme comune ex facturii servici etc .Cu amanta doar se distreaza relaxeaza indeplineste fantezii,se intalneste cu amanta sa se simta bine si sa se descarce.Atentie sa nu ajungeti in situatia mea ;a divortat si suntem impreuna de 5 ani sta in casa mea il iubesc si acum desi ma doare si am trecut prin multe probleme de tot felul care au lasat rani nevindecate am ajuns in situatia de mai sus ,facturii ,gatit toate certuri din nimic si altele.nu ne-am casatorit si nici nu mai intentionez sunt dezamagita de viata de sotie in comparatie cu cea de amanta.am ajuns sa imi doresc sa ne despartim si sa fiu libera si egoista.nu am crezut pana nu am patit viata de sotie si de familie nu sunt penrtu mine am ajuns sa fiu inselata ceea ce nu pot sa inghit.Viata e asa de scurta si noi suntem asa de rai si invidiosi ca nu se merita sa stai sa iti bati joc de ea . |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Povestea ta ma duce cu gandul la "ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se implineasca".
Incerc sa nu fiu rea, dar nu suporti sa fii inselata. Se pare insa ca nu ai nici o problema atunci cand inseli tu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si planurile de viitor? Sa te reintorci la statutul de amanta? Ca eu asa am inteles din postarea ta, ca e dolce vitta sa fii amanta. Ce sa zic? Fiecare cu perceptia proprie despre cum trebuie traita viata. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
VMA
ia imagineaza-ti tu ca viata de amanta e ok pana maxim la 40 de ani. dupa? sigura... copii nu, barbat nu, prieteni nu (se stie cat se feresc femeile de cele necasatorite), deci nu vei avea pe nimeni cu care sa te ajuti... sa luam in calcul si reactia societatii fata de oamenii singuri. si nu stiu acum, e asa roza viata de amanta? iti place sa fii pe locul 2? sa fii obiectul sexual al altuia? sa imparti un asternut in mod fugitiv stiind ca omul respectiv nu iti apartine, trece pe la tine doar ca sa se recreeze dupa care va oferi acasa toata dragostea sotiei? sa vrei sa ii spui ca il iubesti si sa nu poti pt ca el e omul care are sotie si poate dai peste ea in momentul ala? sa stai singura de sarbatori imbatandu-te doar ca sa uiti ca esti atat de singura, in timp ce el se distreaza cu familia? daca e ok, fa-o. numai tu stii daca merita sacrificiul. poate la un moment dat se va plictisi de tine si isi va cauta o alta amanta. dar tu deja stii riscul mai bine decat pot eu ca barbat sa il intuiesc. in plus ceea din ceea ce citesc eu, esti un monument de lene (scuze ca o spun dar imi asum responsabilitatea). ca barbat, calc, gatesc si spal si nu mi se pare un capat de lume. in acelasi timp aud femei care abia stiu sa puna 2 cartofi la fript si care se plang de mama focului ca vai ce rau e sa fii femeie ca trebuie sa mai si gatesti. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din ce vad eu, ea are impresia ca femeile casatorite sunt slugi. Probabil e un copil care a avut tot ce isi dorea si are impresia ca sub nivelul ei sa calce/spele/plateasca facturi. Intr-o relatie n-o sa fie niciodata numai roz (exceptand primele luni, cand, desigur, totul e roz), o sa treci prin tot felul de situatii, si daca nu puteti trece prin ele impreuna, inseamna ca relatia voastra nu are o baza solida.
Desigur, mai exista si "impartirea responsabilitatilor", poate ai auzit de asa ceva. Tu speli vasele azi, el le spala maine. Tu pui rufe la spalat, el le intinde, etc. "Cu amanta doar se distreaza relaxeaza indeplineste fantezii,se intalneste cu amanta sa se simta bine si sa se descarce.Atentie sa nu ajungeti in situatia mea ;a divortat si suntem impreuna de 5 ani sta in casa mea" DUMNEZEULE! Atentie mare, sa nu cumva sa treceti pragul de amanta. Sa nu cumva sa credeti ca poti fi fericita intr-o relatie cu un om care te iubeste si pe care il iubesti. Doamne fereste, bineinteles ca nu! Eu n-as accepta niciodata statutul de amanta. Pentru ca eu nu pot sa (ma) mint. Eu vreau sa petrecem sarbatorile impreuna, sa platim facturi impreuna, sa ma certe ca n-am spalat vasele desi era randul meu, sa-i strang hainele aruncate prin casa si sa ma enervez. Poate pe moment o sa ma enervez, dar cand ma uit in urma imi aduc aminte cu mare drag inclusiv de certuri. Daca, insa, el ar avea o amanta, singurul lucru pe care as putea sa-l fac e sa plec. Tradarea si violenta no sa le pot intelege/accepta niciodata. Nu exista imi pare rau/am facut o greseala. Exista un om pe care se presupune ca il iubesti si pe care l-ai tradat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:34 AM |
|