IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> A fi sau a nu fi ... amanta ?!
Bia
post Mar 25 2009, 10:00 PM
Post #161

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ce discutie aprinsa. Eu cred ca daca m-as "trezi" drept amanta cuiva (ca se intampla des sa nu-ti spuna adevarul despre ei) as lua foc instantaneu. Nu as suporta gandul ca o alta fiinta sta si il asteapta pe mandrul domn sa vina de prin alte paturi. Plus ca, sa fim seriosi, asa cum te are pe tine ca amanta poate mai are si altele. Eu acum nu ma gandesc decat la boli.
Eu am inselat si in afara de satisfactia de moment n-am dobandit nimic. Ba mai mult, m-am ales cu frustrari grave si depresii de dupa. Fara sa vrei, cand inseli, iti indepartezi apropiatul. Fie nu-i mai dai suficienta atentie si pleaca singur, fie cauti nod in papura (ca na, hotului de hot i-e frica) si te metamorfozezi intr-un monument de gelozie. Apropos, gelozia nu e nimic altceva decat proiectia ta asupra apropiatilor a ceea ce nu-ti place la tine. E o boala grea si multi suferim de ea. Eu una incerc sa ma tratez.
Daca esti insa doamna "inselata" si ti-a spus si ai aflat, cel mai bine este sa pleci fara sa te uiti in urma. Am auzit asta de sute de ori peste tot, TV, reviste, etc., dar oare cine face asta? Eu una cred ca as ierta o escapada fara insa sa mai vad relatia ca si inainte de eveniment, relatie care s-ar duce de rapa cel mai probabil sau care se va indrepta (daca el chiar regreta - mai rar dar nu imposibil).
Mi-am spus parerea si nu vreau sa fiu criticata. Nu-mi plac persoanele care nu-si recunosc adevarata identitate si valoare (mica, mare, cum o fi ea) in societate.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanaa
post Aug 5 2009, 11:26 AM
Post #162

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,941

Buna!!Toate aveti dreptate intr-o oarecare masura...dar daca te ia valul si te indragostesti fara sa vrei de o pers casatorita,atunci privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva.Eu spre exemplu, am o rel de vreo 5 ani si dintr-o data am cunoscut un barbat casatorit, dar si cu vreo 15 ani mai in varsta decat mine...si vreau sa spun ca e o pers deosebita pe care nu as vrea sa o pierd!!!Chiar daca are o sotie acasa....consider ca ea nu a stiut sa-si tina barbatul langa ea, nu eu!! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate nu e bine ce fac, dar il iubesc enorm de mult si el ma iubeste in aceeasi masura...in aceasta situatie as putea sa ma mai gandesc la sotie??ca sufera dansa??Eu zic ca NU, consider ca e mai importanta fericirea mea decat a altuia, nu??

+Quote Post
Diana.
post Aug 5 2009, 12:28 PM
Post #163

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sigur. Asa gindeste si el cind te prosteste. Ca e mai important el decit oricine altcineva. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
albinuza
post Aug 5 2009, 12:52 PM
Post #164

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si crezi ca isi va lasa sotia pentru tine?

+Quote Post
Diana.
post Aug 5 2009, 01:08 PM
Post #165

Fondator eLady.ro

Asta se intimpla in doar 1% dintre cazuri.

+Quote Post
albinuza
post Aug 5 2009, 01:28 PM
Post #166

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si asta de obicei cand ea afla si il paraseste (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 5 2009, 01:58 PM
Post #167

Fondator eLady.ro

Ce rea esti! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Adevarul este ca eu nu pot intelege cum o femei tinara se poate lasa imbrobodita de primul barbat "mai bine copt" care ii indruga verzi si usacte pentru a o pune pe saltea ca la judo. Si cum aceeasi femeie, poate de cele mai multe ori inteligenta, isi pierde capul brusc si i se paralizeaza logica de-atita amor pentru unul caruia ii spala alta izmenele, ca el nu e in stare.

+Quote Post
Dixy
post Aug 5 2009, 06:28 PM
Post #168

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Roxana,tu il iubesti,e de inteles,insa nu te gandesti ca la un moment dat tu va trebui sa iti intemeiezi familia ta?
Eu sunt de parere ca astfel de relatii se lungesc la infinit,si doar tu esti victima.Scuza-ma ca iti spun dar el are o familie si de acum doar isi traieste viata mai colorat alaturi si de tine.
Daca iti pot da un sfat...acela ar fi ca tu sa nu speri sa se desparta de sotie caci cred ca nu o va face,si sunt convinsa ca tu nu vei fi in stare sa ai si pe altcineva,adica o relatie curata,atata timp cat il iubesti pe el.

Cunosc un caz in care ea,dupa ce a iubit un barbat luat,a ramas fata batrana.Acum are 50 de ani si nu stiu ce sanse mai are sa se marite,si crede-ma ca face tot posibilul,s-ar marita cu oricine care i-ar cere mana.

+Quote Post
roxanaa
post Aug 6 2009, 11:05 AM
Post #169

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,941

Aveti dreptate, dar cand esti indragostita vezi numai partea buna a lucrurilor!!!Da nevasta-sa stie ca ar avea o relatie extraconjugala, dar nu prea are succes in fata lui...de aici imi dau seama ca as avea si eu o oarecare importanta in fata lui, intelegeti??Mereu am avut un principiu: nu ma incurc cu barbati insurati, pt ca sunt a doua spita de la caruta si nu mie bine!!Acest barbat m-a facut sa trec peste acest principiu, insa faza cu spita, cam asa e...mereu am o strangere de inima cand stiu ca e cu sotia.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar tinand cont de faptul ca tin la el mult, nu pot sa renunt, si sufar in tacere..ca altceva nu pot sa fac....

+Quote Post
Diana.
post Aug 6 2009, 11:13 AM
Post #170

Fondator eLady.ro

Daca nu avea succes in fata lui, o parasea pina acum. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Banuiesc ca toate astea ti le-a spus el. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sint atit de smecheri cind e vorba sa se puna in pozitia de victime cind, de fapt, isi bat joc nu de una, ci de doua femei...

+Quote Post

24 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:19 PM