IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> A fi sau a nu fi ... amanta ?!
babytza
post Apr 29 2010, 12:51 PM
Post #201

Musafir

Fetelor nu am dreptul pe acest forum sa fac un topic nou...si de aceea am ales acest topic sa adresez o intrebare! De ceva vreme am o atractie ciudata fatza de un barbat! Este mult mai in varsta decat mine (eu 20 el 40 :| ) si este total opusul genului meu de barbat:| ... ceea ce este ciudat este ca as vrea sa fiu tot timpul in preajma lui desi nu sunt indragostita de el sub nici o forma ci doar sunt curioasa.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ...cum este in pat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (na ca am zis-o!!!) Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva iar pe cine auzeam il criticam... cine ar auzi ar zice ca ar putea sa-mi fie tata si tocmai din aceasta cauza ma mir si eu daca...daca sunt normala... daca este o curiozitate normala! Oare e IMORAL sau NORMAL ce simt???? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 29 2010, 01:56 PM
Post #202

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

E insurat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 29 2010, 02:39 PM
Post #203

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu nu vad nicio problema atata timp cat nu e insurat. Si cum daca e insurat atractia oricum n-o sa dispara mai bine te indepartezi de el pentru binele tuturor.

+Quote Post
Corina
post Apr 29 2010, 09:20 PM
Post #204

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

E insurat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
babytza
post Apr 29 2010, 10:09 PM
Post #205

Musafir

Da este insurat...si culmea chestia asta nu m-a pus pe ganduri... :| nu cred ca as putea face vreun pas spre a`mi satisface curiozitatea, este mult prea riscant si...zic eu imoral... imi place pentru ca arata bine, e inalt f. bine facut, muschi etc... (iar "norocul" meu a fost sa am 2 parteneri pana acum <<(sunt prea tanara pt mai multi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )>> care au fost unu slabanog unu actual care e si mai mic de inaltime decat mine si destul de "firav")...
Acest barbat are un aer care da senzatia ca este deschis laaa...aventuri iar eu nu stiu ce e cu mine de ma atrage un barbat destul de in varsta fata de mine! SUNT CIUDATA fetelor?

+Quote Post
Jo-Anna
post Apr 30 2010, 01:32 PM
Post #206

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Baby de ciudata, nu e in pozitia mea sa zic , pt ca ciudatenia e relativa de la persoana la persoana, precum "normalul" ... Io zic totusi ca esti curioasa sau la o varsta in care vrei sa "gusti" din toate in viata .. Acu tu esti "mare" sa decizi ce vrei cu viata ta ... In multe situatii si cele mai relevante sfaturi ,intra pe o ureche si se duc pe cealalta , pt ca tu "vrei sa faci cum ai chef"...
Cel mai bine invatam din greselile noastre , dar din experienta mea , pot zice ca atunci cand inima ti-o cere te bagi in situatii in care apoi , nici sa te dai cu capul de pereti nu te mai ajuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Io nu am fost cu barbat insurat , da m-a mancat rau de tot ,cu unul care era logodit... cam aproape pe acolo e ,si nu m-am ales decat cu 2,3 saptamani frumoase , restul boceli si plans de mila...

+Quote Post
splendora
post Apr 30 2010, 04:37 PM
Post #207

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

bayutza - ai numai 20 de ani; nu cred ca ai nevoie de aventuri si complicatii acum, cu un barbat mult mai matur si pe deasupra si cu obligatii. Considera-l o atractie peste care vei trece fara probleme. Doar pentru ca ti-ar placea sa fii cu el nu inseamna ca si trebuie sa-ti duci dorinta pana la capat. Daca te-ai baga in relatia lui nu cred ca s-ar termina bine pentru tine si ai ajunge la concluzia ca ti-ai pierdut tineretea cu un om care si-a ales drumul deja.

+Quote Post
babytza
post Apr 30 2010, 09:30 PM
Post #208

Musafir

QUOTE(Julsko @ Apr 30 2010, 01:32 PM) *
Baby de ciudata, nu e in pozitia mea sa zic , pt ca ciudatenia e relativa de la persoana la persoana, precum "normalul" ... Io zic totusi ca esti curioasa sau la o varsta in care vrei sa "gusti" din toate in viata .. Acu tu esti "mare" sa decizi ce vrei cu viata ta ... In multe situatii si cele mai relevante sfaturi ,intra pe o ureche si se duc pe cealalta , pt ca tu "vrei sa faci cum ai chef"...
Cel mai bine invatam din greselile noastre , dar din experienta mea , pot zice ca atunci cand inima ti-o cere te bagi in situatii in care apoi , nici sa te dai cu capul de pereti nu te mai ajuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Io nu am fost cu barbat insurat , da m-a mancat rau de tot ,cu unul care era logodit... cam aproape pe acolo e ,si nu m-am ales decat cu 2,3 saptamani frumoase , restul boceli si plans de mila...

Stiu e riscant pt. mine si cred ca nu as fi in stare sa merg pana la capat... dar tocmai ce am zis... nu vreau nici 3 sapt. cu el nici doua nici una ci "o data"... dar poate am sa trec peste aceasta atractie (destul de puternica) fara sa imi fac probleme singura...inutil!!

+Quote Post
Laryss_A
post May 1 2010, 09:52 AM
Post #209

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

"atunci cand inima ti-o cere te bagi in situatii in care apoi , nici sa te dai cu capul de pereti nu te mai ajuta" ....hai ca asta e de pus in rama.

Ganditi cu capul mai fetelor, ca nu il avem degeaba indesat intre umeri.

Si imi place, babytza, cum gasesti ca e mai imorala diferenta de varsta decat, neglijabilul aspect ca e insurat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Sa-mi feresca Dumnezeu casnicia de fatuci din astea care, auzi la ele, gandesc cu inima, si care, vor "o data" de "curiozitate". Hai ca ma duc sa iau un Emetiral.

+Quote Post
Oana
post May 1 2010, 06:03 PM
Post #210

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

"Sa-mi feresca Dumnezeu casnicia de fatuci din astea care, auzi la ele, gandesc cu inima, si care, vor "o data" de "curiozitate". Hai ca ma duc sa iau un Emetiral" ce simpatica ai fost cu faza asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar si sotu' tre'sa-si foloseasca capul sa gandeasca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , lumea-i plina de fatuci, care daca stam bine sa ne gandim...nu prea au experienta pana nu comit fapta. Dupa ce se frig bine si ies paruite si cu inima franta s-ar putea sa se linisteasca.

Bebita, ciudata nu esti draga, ca tine sunt cu miile sau chiar mai mult. Cantareste si tu care sunt riscurile si vezi daca merita (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mult succes.

+Quote Post

24 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:28 PM