![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oana, eu am scos sotul din ecuatie pentru simplul fapt ca el, si nu vorbesc aici musai de al meu , ci de "sotul" la modul general, sotul arhetipal sa zicem, poate sa fie usa de biserica caci tu ca sotie oricum te vei perpeli sa vezi cum trag la el fatucile ca mustele la lapte cu miere. Adica , poate el , bietul om sa fie coborat dintre sfinti, ca mie o mimoza din asta amorezata tot mi-ar strica cheful. Sau sunt eu mai sensibiloasa , ce pot sa zic , ma indispun repede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
babytza |
![]()
|
Musafir ![]() |
"atunci cand inima ti-o cere te bagi in situatii in care apoi , nici sa te dai cu capul de pereti nu te mai ajuta" ....hai ca asta e de pus in rama. Ganditi cu capul mai fetelor, ca nu il avem degeaba indesat intre umeri. Si imi place, babytza, cum gasesti ca e mai imorala diferenta de varsta decat, neglijabilul aspect ca e insurat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa-mi feresca Dumnezeu casnicia de fatuci din astea care, auzi la ele, gandesc cu inima, si care, vor "o data" de "curiozitate". Hai ca ma duc sa iau un Emetiral. nu`mi spune ca tu ai stat fata cuminte pana in ziua nuntii si apoi p`ala de l`ai luat de barbat l`ai pazit cu sfintenie si i`ai fost credincioasa...si daca asa e care e problema ta daca unii au curiozitati fel de fel...ca asa sunt si oamenii fel de fel!!! "FACTUCI"?? inseamna ca esti vreo femeie la 45 50 de ani la care barbatu se uita din obisnuinta iar la una de 20 de ani se uita cu pofta!!! Scuza`ma dar daca imi vorbesti mie asa iti vorbesc pe masura.... si app nu lua un emetiral ci ia un distonocalm ca ti`ai cam iesit din pepeni.... "Sa-mi feresca Dumnezeu casnicia de fatuci din astea care, auzi la ele, gandesc cu inima, si care, vor "o data" de "curiozitate". Hai ca ma duc sa iau un Emetiral" ce simpatica ai fost cu faza asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar si sotu' tre'sa-si foloseasca capul sa gandeasca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , lumea-i plina de fatuci, care daca stam bine sa ne gandim...nu prea au experienta pana nu comit fapta. Dupa ce se frig bine si ies paruite si cu inima franta s-ar putea sa se linisteasca. Bebita, ciudata nu esti draga, ca tine sunt cu miile sau chiar mai mult. Cantareste si tu care sunt riscurile si vezi daca merita (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mult succes. bla bla bla... "FATUCI".. daca stau sa ma gandesc bine si voi ati avut o varsta cand ati fost "fatuci"... iar eu am cerut o parere si nu un misto facut de "doamne" casatorite cu f f f multa experienta, "coapte", trecute prin viata, "unse cu toate alifiile" etc... "atunci cand inima ti-o cere te bagi in situatii in care apoi , nici sa te dai cu capul de pereti nu te mai ajuta" ....hai ca asta e de pus in rama. Ganditi cu capul mai fetelor, ca nu il avem degeaba indesat intre umeri. Si imi place, babytza, cum gasesti ca e mai imorala diferenta de varsta decat, neglijabilul aspect ca e insurat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa-mi feresca Dumnezeu casnicia de fatuci din astea care, auzi la ele, gandesc cu inima, si care, vor "o data" de "curiozitate". Hai ca ma duc sa iau un Emetiral. "neglijabilul aspect ca e insurat"??? Pana la urma nu te leaga de el decat o hartie si daca i se pune pata isi baga picioarele in ea de hartie te lasa cu ochii-n soare si pleaca cu o "fatuca" ca mine (n-spe mii de exemple iti pot da) de ramai si-ti plangi zilele... si nu te mai ruga la Dumnezeu sa-ti fereasca casnicia ca nu a "atentat" nimeni la casnicia ta...sau... iti e frica de faptul ca nu poti concura cu una mai tanara... nu va mai dati "cocoane" experimentate si trecute prin viata ca uite asa trecute prin viata ramaneti cu ochii-n soare si va intrebati DE CE... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oana, eu am scos sotul din ecuatie pentru simplul fapt ca el, si nu vorbesc aici musai de al meu , ci de "sotul" la modul general, sotul arhetipal sa zicem, poate sa fie usa de biserica caci tu ca sotie oricum te vei perpeli sa vezi cum trag la el fatucile ca mustele la lapte cu miere. Adica , poate el , bietul om sa fie coborat dintre sfinti, ca mie o mimoza din asta amorezata tot mi-ar strica cheful. Sau sunt eu mai sensibiloasa , ce pot sa zic , ma indispun repede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Esti FOARTE sensibilioasa... unu la mana "mimozele" astea nu trag ca mustele la lapte si miere la orice "hodorog" cu sungi, burti indesate de bere etc alias "barbatii vostrii"..doi la mana nu va mai simtiti atat de atacate pentru ca nimeni nu s-a referit la barbatii vostrii "coborati dintre sfinti"... trei la mana daca stii sa-ti educi "poama" din pat o sa te "venereze" pana la adanci batraneti fara nici macar sa traga cu ochiu pe furis la vreo "mimoza amorezata".... patru la mana: DE UNDE ATI TRAS VOI CONCLUZIA CA CINEVA DE AICI E "AMOREZATA"??? "atunci cand inima ti-o cere te bagi in situatii in care apoi , nici sa te dai cu capul de pereti nu te mai ajuta" ....hai ca asta e de pus in rama. Ganditi cu capul mai fetelor, ca nu il avem degeaba indesat intre umeri. Si imi place, babytza, cum gasesti ca e mai imorala diferenta de varsta decat, neglijabilul aspect ca e insurat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa-mi feresca Dumnezeu casnicia de fatuci din astea care, auzi la ele, gandesc cu inima, si care, vor "o data" de "curiozitate". Hai ca ma duc sa iau un Emetiral. si apropo...ca reactii adverse Emetiralul poate provoca crestere in greutate, frigiditate...ceea ce va favoriza infidelitatea sotului tau.... iar daca ai tulburari de vedere si ai impresia ca ti-ai vazut barbatu cu vreo fatuca nu-ti face griji...e tot o reactie adversa a Emetiralului... o zi buna iti urez! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Babytza, te rog sa pastrezi limitele bunului simt. Banuiesc ca nu te astepti ca atunci cind spui ca ti-ai trage-o cu unu` insurat sa ti se ridice statuie si sa primesti laude, nu?! And, BTW, ai sa ajungi si tu in situatia de a avea nevoie brusca de emetiral la un moment dat in viata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In plus, nu uita ca timpul trece si o sa ajungi si tu la vremea cind jumatatea ta mai mult sau mai putin "legala" va ajunge la virsta "critica" cind va dori sa isi demonstreze ca "inca mai poate" . Si o sa aibe destule pitipoance prin jur. Nu uita nici o secunda ca roata se invirte... Si sint mari sanse sa fii si tu, la rindul tau, prinsa sub ea la un moment dat.
E bine in general cind avem "simptome" de-astea sa ne folosim creireul, nu ce avem intre picere. Ca altfel nu ne vom deosebi vreodata de animalutele cuprinse de caldurile primaverii... Din punctul meu de vedere, cind al meu o sa o ia razna dupa fatuci, poate sa se duca la dracu` sa ii pieptene si el, si ele. Numai bine. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Babytza, trage aer in piept si numara pana la 10 .
|
|
|
babytza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Babytza, te rog sa pastrezi limitele bunului simt. Banuiesc ca nu te astepti ca atunci cind spui ca ti-ai trage-o cu unu` insurat sa ti se ridice statuie si sa primesti laude, nu?! And, BTW, ai sa ajungi si tu in situatia de a avea nevoie brusca de emetiral la un moment dat in viata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In plus, nu uita ca timpul trece si o sa ajungi si tu la vremea cind jumatatea ta mai mult sau mai putin "legala" va ajunge la virsta "critica" cind va dori sa isi demonstreze ca "inca mai poate" . Si o sa aibe destule pitipoance prin jur. Nu uita nici o secunda ca roata se invirte... Si sint mari sanse sa fii si tu, la rindul tau, prinsa sub ea la un moment dat. E bine in general cind avem "simptome" de-astea sa ne folosim creireul, nu ce avem intre picere. Ca altfel nu ne vom deosebi vreodata de animalutele cuprinse de caldurile primaverii... Din punctul meu de vedere, cind al meu o sa o ia razna dupa fatuci, poate sa se duca la dracu` sa ii pieptene si el, si ele. Numai bine. mi le-am pastrat draga Diana pentru ca nu v-am zis nimic jignitor, n-am vorbit in jargoane (ca de exemplu "TI-AI TRAGE-O"... cauta prin replica ta) ci doar am dat niste raspunsuri acide ca si ale voastre... si By The Way nu stiu de ce va atacati toate asa si va opariti de parca am atentat la "fosilele" voastre din pat....??? Am pus o intrebare iar voi, femeile trecute de prima tinerete, ati scos coltii..tipic muierilor... nu am nevoie de laudele voastre, nu am nevoie de statuile voastre si cred ca am facut o greseala intrebandu-va pe voi... iar atata timp cat ceea ce fac imi aduce o satisfactie (si nu ma refer la cea trupeasca cum ganditi voi), ma face sa ma simt bine, putin imi pasa de parerea voastra ptr.ca eu traiesc ptr. mine si nu dupa mentalitatea altora...ca vb. aia o viata ai...si cu asta am incheiat!! Have a nice day!!! Babytza, te rog sa pastrezi limitele bunului simt. Banuiesc ca nu te astepti ca atunci cind spui ca ti-ai trage-o cu unu` insurat sa ti se ridice statuie si sa primesti laude, nu?! And, BTW, ai sa ajungi si tu in situatia de a avea nevoie brusca de emetiral la un moment dat in viata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In plus, nu uita ca timpul trece si o sa ajungi si tu la vremea cind jumatatea ta mai mult sau mai putin "legala" va ajunge la virsta "critica" cind va dori sa isi demonstreze ca "inca mai poate" . Si o sa aibe destule pitipoance prin jur. Nu uita nici o secunda ca roata se invirte... Si sint mari sanse sa fii si tu, la rindul tau, prinsa sub ea la un moment dat. E bine in general cind avem "simptome" de-astea sa ne folosim creireul, nu ce avem intre picere. Ca altfel nu ne vom deosebi vreodata de animalutele cuprinse de caldurile primaverii... Din punctul meu de vedere, cind al meu o sa o ia razna dupa fatuci, poate sa se duca la dracu` sa ii pieptene si el, si ele. Numai bine. P.S.: Daca esti fondatorul Elady te rog poate poti sa`mi desfintezi si mie contul.... ms frumos!!! Babytza, trage aer in piept si numara pana la 10 . Larisa...da-ti doua (sau eventual 10) palme si taci!! Have a nice day!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bebytza, fiecare pasare pre limba ei piere.
La 20 de ani, cam tot ce zboara se si maninca. Bad news: nu ramii vesnic la 20 de ani. Si-acum, ma intreb, retoric, cum de pe mine nu m-au atras vreaodata barbatii insurati. Cred ca sint defecta dupa anumite stadarde. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Insa fiind "trecuta de prima tinerete" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) se cheama ca am murit - dupa aceleasi standarde de mai sus. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Diana, esti defecta sigur (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu sunt cam zdruncinata de noile standarde (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pai daca zici ca gandesti cu inima, nu ar trebui sa gandesti automat ca faci sa sufere o alta femeie? Inima aia nu are sentimente? Sau inima aia e de fapt plasata in alta parte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau se presupune ca ea nu va afla niciodata? Eu ma consider de moda veche in chestiile astea. Cand ma gandesc ca nici nu indraznesc sa vorbesc cu sotul vecinei cand ea nu e acasa, cu sotul prietenei mele la fel... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Spun doar buna ziua si o tulesc mai departe. Cat despre roata aia pomenita vesnic, care btw nu e patrata...stati pe pace ca se invarte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Ooops, am intrat prea tarziu...dar fac parte din categoria celor defecte si casatorite (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ! Sa ma consider si moarta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ??
|
|
|
![]()
|
|
Diana, las-o tu, ea o sa aiba mereu 20 de ani, nu stim noi secretul. Si scumpo, daca tot tipi din rarunchi ca traiesti pentru tine, in definitiv ce pui intrebari pe forumuri? Daca esti asa de lamurita cum stau lucrurile in viata, du-te si "arde-o" cu middle age-ul masculin autohton. Dar oare parintii tai nu tot middle age sunt? Si cum ti-ar placea sa isi fataie nurii la tatal tau o distinsa domnisoara din asta care vrea doar sa se simta bine, asa ca tine?
Si nu, n-am nici pe departe cei 50 de ani pe care consideri tu ca i-as avea si nici nu m-am maritat virgina. Decenta, bunul simt si educatia si nu tin cont de varsta biologica sau de cea la care iti incepi viata sexuala. Pana una alta , eu ma duc sa ma asez intr-un colt , pe niste coji de nuci ca n-am poftit si eu la barbatul alteia. Sa-mi fie rusine, traiesc degeaba! P.S Corina, te poftesc alaturi, pe cojile de nuci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by Laryss_A: May 2 2010, 02:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Io m-am asezat deja, fac matanii la greu, Lary! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Corina, io-s deja mumificata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:31 PM |
|