![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
... daca stii sa-ti educi "poama" din pat o sa te "venereze" pana la adanci batraneti fara nici macar sa traga cu ochiu pe furis la vreo "mimoza amorezata".... Serios (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ??? Cu siguranta Babytza ii va pune ''fosilei'' ochelari de cal sau se va marita cu vreun orb. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu e bine, cei cu deficiente de vedere isi dezolva inimaginabil simtul... pipaitului ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Nu e bine, cei cu deficiente de vedere isi dezolva inimaginabil simtul... pipaitului ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu ma pot opri din (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) lool On topic, Babitza, daca mai citesti p-acisilea, indraznesc sa-ti aduc aminte de un proverb foarte intelept, pe care nu l-am inventat noi, doamnele "cu conceptii invechite " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de pe acest forum, si dupa care ma ghidez de multe ori in viata, mai ales in situatii de genul acesta, imbarligate: Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face Nush dac-ai auzit de legea bumerangului (poti sa cauti pe net, cu google (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) , care spune asa: Orice fapta se intoarce inapoi ca plata sau rasplata, mai devreme sau mai tarziu. Asa ca, grow up si baga la cap ca viata nu ti-o poti trai cum vrei, calcand peste cadavre, si tinand cont numai de propriile placeri si interese, ca mai tarziu, s-ar putea sa platesti scumputz . P.S. Sfatul ti l-am dat cu toata bunavointa, alegerea iti apartine in final. "Cum iti asterni, asa dormi. " |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
pe mine m-a pus nitel pe ganduri ce a zis babytza , faza cu el poate oricand alege, sa plece cu ea si noi ramanem singuri si le intrebam de ce? si am vazut cu ochii mei familii care se termin asa ... Si intrebarea mai concreta e , ce as face io daca as fi pusa in acea situatie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) nu prea stiu ce sa raspund (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Hei, dar cum ramane ca si NOI putem alege oricand?! Nu-s barbatii mai cu mot. Mie mi-a ramas o replica in minte dintr-un film, nu mai stiu filmul dar replica era asa, zisa de ea catre el intr-o situatie de infidelitate din partea lui : " Whatever you can do , I can do better" (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am o singura intrebare din aceasta poveste, restul mi-e clar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pariu ca nu va asteptati la care!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Lary, tu esti maritata? Ultima oara cand te-am citit eu despre jumatati, vorbeai despre iubitul tau, nu sot. Cand s-a petrecut momentul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ooo da, e maritata. E oleaca de timp...
Eu nu inteleg femeile astea, care vin sa ceara parerea pe un forum de femei, daca sa se culce sau nu cu un om insurat. Adica.... esti idioata?? Cum sa faci asa ceva? La ce te astepti? Sa spuna toate go girl?? Daca ai nevoie de aprobare, mergi pe un forum de barbati, pt ca in mod sigur primesti si nr de tel.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai si eu cum de am ratat momentul??!? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eh Albi, e plin netul si de forumuri de pitzi, o fi gresit adresa, cazand printre "fosile", aici incluzandu-ma si pe mine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Albinuto, cred ca ma confuzi cu cealalta Larisa , care nu a mai intrat de multicel pe forum, avem dar cred ca nickul ei era scris Laryssa . Eu nu m-am exteriorizat pe aici, de asta ati ratat momentul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Era iubitul meu si acum e iubitul meu sot (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, cred ca ai dreptate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felicitari oricum (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:54 PM |
|