IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> A fi sau a nu fi ... amanta ?!
kary_pink
post May 27 2007, 10:41 AM
Post #51

Musafir

QUOTE(Diana @ May 26 2007, 10:35 PM) *
Daca nu vrei sa iti faci nevasta sa sufere, de ce naiba o inseli?! O iubesti pe amanta? !
Ia-o de nevasta, nu o ascunde in cosul cu rufe murdare, iesi cu ea in lume dupa ce ai terminta relatia parafata sau nu de o bucata de hirtie.
Fii barbat, legalizeaza-ti legatura si nu te mai ascunde dupa cires...
Vorbesc de amntele care iubesc. Des[re femeile care "iubesc" doar buzunarul unui barbat insurat nici nu merita sa aduc discutia. Din punctul meu de vedere practica meseria aia, veche de cind lumea, insa in sistem de "club", nu "intrare la liber".

Poke, sper din toata inima sa nu suferi la un moment dat.
Desi presimt in adincul inimii mele ca o sa te doara la un moment dat. Barbatii carora le place dualitatea nu renunta usor la obicei. Si tu esti atat de tinara...

Diana subscriu la cele spuse de tine...asa e "d'omle" ori alba ori neagra,ori daca e neagra alege sa fie alba,un barbat nehotarat te face usor sa realizezi ca defapt nu te iubeste atat de mult cum afirma si chiar ii place sa-si pastreze linistea cu sotia bucurandu-se de aventura cu "amanta"...mai sunt si situatiile in care poate iti cere timpul lui sa se distanteze de sotie,sa linisteasca copii,etc dar tot ei nu realizeaza ca in timpul asta dragostea se poate sufoca si pana se hotaraste el tu sa fii demult plecata...si apoi cine e vinovata, "amanta" ca s-a folosit de el si apoi a plecat...dragostea in orice tip de relatie se traieste atunci cand se simte...taraganarea ei din x motive nu aduce decat un cocktail dureros de speranta,iubire si tristete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..."risc sa fiu cu tine desi esti implicat intr-o alta relatie,atunci risca si tu si vino langa mine daca tot declaram ca ne iubim"...

Am vazut ca cineva spunea despre o sotie care afland ca al ei barbat o inseala s-a transformat intr-o bomba sexy,pai ramai femeie toata viata bomba sexy ca o faci in primul rand pentru tine si apoi pentru a-l pastra langa tine...(am generalizat fara intentia de a atinge pe cineva anume)

Nicio relatie nu e perfecta,sunt si eu deacord ca dragostea isi mai scade din intensitate,ca se transforma in comunicare,intelegere,prietenie si nopti lungi de amor...asta atat timp cat pe parcursul relatiei sentimentele raman vii...
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post May 27 2007, 12:17 PM
Post #52

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Intr-adevar nici o relatie nu e perfecta, dar cred ca depinde si foarte mult de ce anume scartie!!! Pt ca daca pe plan intim totul este perfect eu cred ca majoritatea se multumesc doar cu partenerul (mai sunt si exceptii din pacate!! dar cred ca mai mult din randul barbatilor!) si nu se uita in stanga sau dreapta! Dar daca sunt lipsuri mari la capitolul sex....well cred ca si barbatii si femeile in egala masura incep sa devina receptivi!!!

Nu am fost pusa in situatia de a fi amanta, dar din pacate am avut amant (daca se putea numi asa....oricum relatia murise de un an!) si nu am facut asta din prea mult bine sau nevoie de diversitate ci fiindca la nivel subconstient stiam ca relatia e dead, dar imi era greu sa o ingrop!! Nu judecati aspru, pt ca stiu sigur ca firea omului este atat de schimbatoare incat nu poti fi niciodata sigur de limitele tale! Condamnam situatia pana sa ma aflu in ea!

Insa, pot spune ca ma voi tine sa nu cad NICIODATA in plasa unui om cu familie!!!!!!! Sper sa fiu ferita de scenariul cel mai drastic: acela de a te indragosti de cineva fara sa stii ca e insurat, pt ca daca sunt in cunostinta de cauza a unei femei si copil.... ma respect prea mult pt asa ceva!!! In sensul ca (asa cu spunea si dr_wise) viata merita traita frumos, pt ca e scurta, nu merita sa simti fiecare secunda grea care trece pe langa tine!
Daca cineva renunta la o relatie cu un om insurat care mai are si copii, nu o va face din respect pt sotia aceluia, pt copilul lui sau pt el, o va face pt EA, pt propria persoana!
Cate capete atatea pareri!!! Din cauza asta si exista conceptul de amant/a

+Quote Post
angeldust
post May 27 2007, 01:12 PM
Post #53

Musafir

Kitten tu ai dreptate.....DAR ai dreptate in sensul ca se intampla chiar des ca femeia sa fie "radacina raului" din cauza careia nu functioneaza relatia. INSA asta nu justifica amantlacul. Daca EL, barbatul, are acasa femeia asta imposibila ....pai sa o lase domle si sa isi reconstruiasca viata cu alta. Nimeni nu e atat de absurd sa zica ca musai tre sa ramai intr-o relatie daca chiar nu se mai poate salva nimic din ea. Si uneori chiar nu se mai poate. Si pentru asta exista sfantul divort, care uneori e cel mai bun lucru ce s-ar putea intampla.

Intelegi tu? Deci nimeni nu condamna barbatul care vrea sa divorteze. Nu domle, asta e...cu de-a sila nu merge. Ceea ce eu condamn insa este DUALITATEA. Si cu mandra si cu draga. Pai de ce? Pai pentru ca le permitem, de aia. Si nu avem simtul proprietatii bine dezvoltat. Despre asta vroiam sa discut de fapt.....e bine sau nu ? sa ai acest simt al proprietatii? Cand te ajuta si cand iti pune bete in roate?

P.S. Filozofia zilei : "DON'T LET SOMEONE BECOME A PRIORITY IN LIFE...WHEN YOU ARE JUST AN OPTION FOR THEM....."

+Quote Post
katy87
post May 27 2007, 03:12 PM
Post #54

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

eu cred k e bine angeldust sa ai simtul proprietati,o data ce e al tau,sa fie numai al tau,dak nu pa.
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
geoo
post May 27 2007, 03:53 PM
Post #55

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(angeldust @ May 27 2007, 02:12 PM) *
Pai pentru ca le permitem, de aia. Si nu avem simtul proprietatii bine dezvoltat. Despre asta vroiam sa discut de fapt.....e bine sau nu ? sa ai acest simt al proprietatii? Cand te ajuta si cand iti pune bete in roate?

Angel, te referi la cele care stiu ca sunt inselate? De ce le permitem barbatilor sa ne faca asta???
Unu, sunt multe care nu stiu (de exemplu as putea fi in situatia asta, desi si eu spun ca am mirosul supradezvoltat, uneori e chiar imposibil!) si doi, cele care accepta cred ca deja sunt dispuse sa faca ORICE sacrificiu pt iubit!!! Sunt foarte multe femei care iubesc total si la uitare de sine, genul asta de femei sunt dispuse sa se calce in picioare numai de dragul LUI! Pun asta pe lipsa unei personalitati definite!!! Pt ca genul acesta este PIERDUT fara EL!

Si mai cred ca e bine sa stii ce detii, cum sa detii dar sa nu consumi la maxim! Adica, e bine sa fii mereu pe faza dar fara sa privezi de independenta persoana iubita!

+Quote Post
Philia
post May 27 2007, 07:05 PM
Post #56

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

di,in orice relatie in care iti pui sufletul pe tava risti sa suferi.
e devarat,ca daca te implici intr o asemenea relatie rosti mai mult!

pe de alta parte,am mai spus undeva,nu stiu daca aici,ca al meu e partial despartit.
adicatelea....eu zic ca e de bine.
acum,numai cel de sus stie ce si cum va fi pe mai departe.

+Quote Post
Diana.
post May 27 2007, 09:45 PM
Post #57

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La mine ce e in gusa e si-n capusa: barbat insurat/cu relatie, indiferent ca e de lunga sau scurta durata= barbat tabu. La fel, barbatii care au avut relatii cu o prietena/cunostinta apropiata... Mi s-ar fi parut tare aiurea de-a lungul timpului (adica inainte de relatia pe care o am de 7 ani) sa ma bag in asa ceva.
De fapt, in cercul nostru de prietene/cunostinte s-a evitat asta intotdeauna; a fost un fel de lege nescrisa; daca una dintre noi a avut o relatie cu un anume barbat, ala era "mort": nici una dintre noi nu ar fi facut vreun pas spre el, chiar daca respectivul dadea semne de interes.

@Poke, un sfat de la o fumeie batrina (stiu ca nu ai nevoie de el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) inainte de a te implica mai mult, incearca sa afli care e adevarul si cum stau lucrurile de fapt. In felul asta dezamagirea , daca e cazul, va fi mult mai mica decit daca te trezesti mult mai tirziu ca domnu` e un fluturas care zboara din floare-n floare, dar are acasa ditamai gradina si sera (copii) pe de-asupra! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Poveste adevarata:
Ea, singura, divortata, cu copii. El, mai tinar, extrem de insurat. Amore nebun pe net, concedii impreuna cind el era "in delegatie" (asta stia nevasta); intilniri, scintei, samd... El isi paraseste nevasta; dupa o perioada, fosta amanta ajunsa nevasta cu acte-n regula, nu mai reusea sa se bibileasca, sa faca si gospodarie, sa fie si fresh pentru sotior, sa aibe si mincare gatita proaspat in fiecare zi... biata fosta amanta era panicata... si a ajuns de-a dreptul ingrozita la ziua cind el i-a spus: "Auzi, incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu fosta mea nevasta!"
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Fanny
post May 28 2007, 06:17 AM
Post #58

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

mie mi se pare ca simtul proprietatii a fost gresit translatat de la lucruri la persoane. Eu vorbesc din punctul de vedere al femeii casatorite, care stie ca n-ar putea sa tina un barbat langa ea cu argumentul ca ... suntem o familie. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ( e un "argument" asa usor de combatut, ca si un copil m-ar face knok out).

Plus,ca mi-ar displacea profund ca cineva sa-mi anihileze liberul arbitru si sa-mi spuna ca sunt "proprietatea" lui. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 28 2007, 06:45 PM
Post #59

Musafir

pokemon, nu fii asa sigura ca al tau e "partial despartit". ce-o mai fi insemnand si asta? ori e despartit, ori nu.
crede-ma ca stiu ce vorbesc cand spun astea.
parerea mea (de femeie neimplicata niciodata in asa ceva, cel putin nu dpv al amantei) este sa fie lasat sa-si rezolve problemele, daca chiar are de gand sa se desparta si apoi, daca mai este disponibila femeia sa-l accepte.

+Quote Post
divi2007
post May 28 2007, 07:13 PM
Post #60

Musafir

QUOTE(Diana @ May 27 2007, 10:45 PM) *
Poveste adevarata:
Ea, singura, divortata, cu copii. El, mai tinar, extrem de insurat. Amore nebun pe net, concedii impreuna cind el era "in delegatie" (asta stia nevasta); intilniri, scintei, samd... El isi paraseste nevasta; dupa o perioada, fosta amanta ajunsa nevasta cu acte-n regula, nu mai reusea sa se bibileasca, sa faca si gospodarie, sa fie si fresh pentru sotior, sa aibe si mincare gatita proaspat in fiecare zi... biata fosta amanta era panicata... si a ajuns de-a dreptul ingrozita la ziua cind el i-a spus: "Auzi, incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu fosta mea nevasta!"
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

super tare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

24 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 10:21 PM