IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cel mai eficient aparat de fitness
Cindy
post Jul 10 2009, 11:30 PM
Post #31

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Deja devine ciudat, si eu vreau stepper (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am inceput de fapt sa ma uit pe net. Dar eu vreau din ala twister, cu miscari laterale si sa aiba si coarde sa lucrez bratele.
Cora sounds better. O sa dau maine o tura pe acolo sa vad ce gasesc!

O camera de fitness...(IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
amailhik
post Jul 10 2009, 11:53 PM
Post #32

Musafir

Mie banda chiar mai trebui, mai ales pentru zilele cand n-am chef sa merg la sala, cam multe de altfel. Dar 3000 de euro... In parc nu pot sa alerg, imi distrage atentia orice si obosesc si mai repede. Asa, pe banda ma uit la televizor si alerg. Imi placea la sala asta, pe vremea cand mergeam la fitness ca pe la ora 2 nu era nimeni, puteam sa ma uit la tv la ce vroiam eu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 11 2009, 12:13 AM
Post #33

V.I.P.

Cum e banda de alergat de 3000 de euro? Ca eu tin minte ca o elady si-a luat cu 20 de milioane. M-am uitat acum pe net de curiozitate si vad ca exista si la preturi mai decente...Habar nu am ce le deosebeste exact. Banuiesc ca si greutatea suportata, iar la tine nu cred ca e cazul de 100 de kg.
Pe mine sincer ma cam plictiseste banda...Si nici sa alerg nu imi place, asa in vazul oamenilor, ma inhiba. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie imi place tare sa fac stretching.
Nu am mai fost la sala de secole, I should. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
amailhik
post Jul 11 2009, 08:08 AM
Post #34

Musafir

Citisem pe internet , habar n-am pe unde. M-am uitat acum pe site-ul Kettler. Cea mai ieftina e 5.800 RON si cea mai scumpa 12.000. O face si cartofi prajiti, stiu eu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 11 2009, 02:35 PM
Post #35

V.I.P.

Cartofi prajiti, aparatele de fitness? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai degraba copii! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

E mai buna aparatura Kettler? Caci eu in alte parti vazusem la preturi mai accesibile. Li se incarca pagina acum ca naiba.
Eu as vrea un stepper ca asta: (IMG:http://www.artsport.ro/images/products/artsport.ro/steper_combi_insport.jpg) (IMG:http://www.onestop.ro/images/products/zoom/Twist-stepper-inSPORTline-Combi_1.jpg)
Partea buna e ca ocupa foarte putin spatiu si e 320 ron. Are si maica-mea un stepper de genul acasa, doar ca plus nu mai stiu ce pentru articulatii. Dar chiar simti picioarele cum lucreaza si bratele, mi-au facut ceva febra.

+Quote Post
Altheea
post Jul 11 2009, 03:13 PM
Post #36

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Asta il am eu! Dar am dat vreun milion jumate pe el prin 2004. Al meu nu se misca si in lateral, are si chestiile alea pentru brate de care nu am tras niciodata. Este foarte bun, mie imi place. Chiar ar fi cazul sa ma urc pe el ca fundul meu a devenit PLAT! Gata, incep de azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

M-am uitat la al meu, este First Bike. Nu stiu daca este buna firma sau nu, stiu ca a fost ieftin si face aceeasi treaba

This post has been edited by Altheea: Jul 11 2009, 03:15 PM

+Quote Post
Cindy
post Jul 11 2009, 07:32 PM
Post #37

V.I.P.

Ma bucur ca ti-am dat un stimulent! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu stiam de First Bike, au si biciclete, motociclete. M-am uitat pe site si da, este doar 175 ron, foarte rentabil. Si benzi de alergare de care vrea Amailhik sunt intre 500 si 3.600 ron.
Maica-mea, pe langa stepper (pe al ei a dat ~450ron), mai are si un aparat pentru abdomene, insa ii mai lipseste ceva foarte important care tine de fitness...vointa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt mai mult obiecte de decor.

(IMG:http://www.onestop.ro/images/products/small/Set-2-gantere-2-x-0-5-Kg-Smile-and-fit_0.jpg) Ce dragute sunt ganterele astea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 12 2009, 05:57 AM
Post #38

Incurabil

Member No.: 868

Sweet, daca te decizi sa-ti iei gantere, ia-ti de 2kg , eu asa am si sunt foarte multumita de greutatea asta, de 1 kg ar fi fost prea putin, de 3 kg prea mult. Toate bune si frumoase, doar ca, le-am cam uitat pe sub un fotoliu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by sylvia_31: Jul 12 2009, 05:59 AM

+Quote Post
Cindy
post Jul 12 2009, 05:11 PM
Post #39

V.I.P.

Syl, sigur imi iau. Mersi mult de sugestie cu 2 kg, eu chiar ma gandeam doar la 1 kg, sa nu imi dezvolt prea mult musculatura (de parca s-ar face asa usor (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ). Faci pentru ambele maini in acelasi timp, nu? Adica 4 kg.
Pai uite iti dau eu acum un stimulent si tie sa le scoti de sub fotoliu! (IMG:style_emoticons/default/strongbench.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Aug 16 2009, 08:54 PM
Post #40

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Eu am bicicleta medicinala acasa si fac minim 20 de minute sau 9 km pe zi, la un nivel de dificultate mediu. Pe mine ma intereseaza sa imi tonific abdomenul, fesele si picioarele. Ati obtinut vreuna rezultate cu bicicleta medicinala? Trebuie sa lucrez mai mult?

+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 02:21 AM