![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cica sa manipulezi inseamna sa obtii de la altii ceva ce ei nu doreau initial sa iti dea din proprie initiativa.
Ce parere aveti despre manipulare? O practicati ?Sunteti pro sau contra? Eu sunt de parere ca e un skill cu care daca nu te nasti e bine sa ti-l insusesti :D |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
absolut, manipularea este un skill esential pentru orice persoana care vrea sa obtina ceea ce doreste :) Exista scrieri destule pe marginea acestui subiect, si dealtfel este preferabil intotdeauna sa il faci pe celalalt sa vrea sa iti ofere ce doresti din proprie initiativa decat sa ceri "cu arma in mana" :P
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
nush, poate e mult spus manipulare, suna a ceva meschin. putem spune : ajutor in luarea deciziilor ? :P
|
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
suntra contra...am fost si sunt manipulata...si urasc asta..
cd putem spune stop sau cd avem curaj?eu nu am si nu pot |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
pro manipulare, fiti siguri ca si alti o aplica la voi si nici nu va dati seama, de ce nu si reciproca
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
E un fel de test asupra personalitatii voastre. Are legatura cu manipularea, dar nu pot spune pentru a nu influenta voturile...
Misteryyy :o |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 10-December 05 Member No.: 79 ![]() |
Eu i-as spune mai degraba "despre scrupule in manipulare" pentru ca o facem toti, de cand ne-am nascut.
|
|
|
![]()
|
|
Luni pe seara va zic si ce inseamna rezultatele sondajului ca sa se mai stranga ceve voturi ;)
ps: multumesc pentru alipire :P |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
mie imi place manipularea,dar numai daca eu manipulez,urasc sa fiu manipulata.........adik cand imi dau seama ca am fost manipulata ma apuca damblaua :P
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nu mi-e jena sa recunosc :
daca prin manipularea cuiva pot sa obtin ceea ce vreau atunci o fac fara nici o mustrare de constiinta :fluierat: .... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 06:55 AM |
|